Celltech Logo

Vastuullisuus

Celltech Lifecycle edistämässä kestävää kehitystä

Me Celltechillä uskomme, että kestävyys on olennainen näkökohta paristojen, akkujen ja virransyöttöratkaisujen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Lähestymistapamme perustuu Celltech Lifecycle -kiertotalousmalliin, jonka avulla toimitamme pitkäikäisiä ratkaisuja.

Kun ratkaisun käyttöikä lähenee loppuaan voimme auttaa asiakkaitamme löytämään uusia  käyttötarkoituksia (2nd life) akuille tai kierrättämään ne vastuullisesti.

Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen, joten akkuratkaisumme ovat sekä kustannustehokkaita että ympäristöystävällisiä.

Celltech Lifecycle
Celltech Lifecycle - toimintamallimme

Sitoutumisemme kestävään kehitykseen

Celltechin sitoutuminen kestävään kehitykseen ulottuu sen liiketoimintaa pidemmälle.

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus edistää asiakkaidemme ympäristövastuuta keskittymällä kehittämään ja toimittamaan kestäviä paristoja, akkuja ja virransyöttöjärjestelmiä.

Kiertotalousmallimme tukee kestävyyttä ja takaa, että tuotteidemme ympäristövaikutukset otetaan huomioon niiden koko elinkaaren ajan.

Vastuun kantaminen omaa toimintaamme pidemmälle on meille myös tärkeää. Vaadimme siksi toimittajiltamme kestävää toimintaa toimintaperiaatteissamme (Code Of Conduct).

Lue lisää kestävän kehityksen sitoumuksistamme ESG-politiikoistamme.

Vastuulliset akkuratkaisut

  • Kestävyys liittyy jokaiseen akkuratkaisun elinkaaren vaiheeseen, alkaen vaatimusten määrittelystä ja suunnittelusta, valmistuksesta, huollosta ja kierrätyksestä.
  • Akkuratkaisuun valitut kemiat ja tekniset ratkaisut ovat myös osa kestävyyttä.
  • Pitkäikäiset akkuratkaisumme on suunniteltu kestämään tarvittaessa myös ankarat ympäristöolosuhteet, mikä pidentää niiden alkuperäistä käyttöikää.
  • Kun akkuratkaisun ensimmäinen elämä päättyy, autamme asiakkaitamme löytämään toisen elämän sovelluksia.
  • Kierrätys on kiertotalousmallin keskeinen osa, ja varmistamme, että se toteutetaan paikallisten lakien ja säädösten mukaisesti.

Global Compact

Emoyhtiömme Addtech on UN Global Compact initiative jäsen. Global Compact aloitteen tavoitteena on saada yritykset kehittämään liiketoimintaansa vastuullisesti, kymmenen periaatteen mukaisesti, jotka liittyvät esimerkiksi ihmisoikeuksiin, työoloihin, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan.

Voit lukea edistymisestämme raportin alla olevasta linkistä.
https://www.unglobalcompact.org/participation/report/addtech

Un Global Compact

Science Based Targets

Koko Addtech-konserni on jo usean vuoden ajan työskennellyt ilmastoa vähentävien toimien integroimiseksi toimintaansa. Toimet tukevat vuoden 2030 vastuullisuustavoitteitamme. Konsernimme on myös sitoutunut Science Based Targets -tavoitteisiin, ja olemme asettaneet tavoitteeksi olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme (scope 1 ja 2) vuoteen 2030 mennessä ja laatia tiekartta ilmastoneutraaliuden saavuttamiseksi scope 1, 2 ja 3 mukaisesti viimeistään vuonna 2050.

Science Based Targets

Vastuullisuutemme tukipilarit

Recser Rekisteröitynyt Tuottaja

Emoyhtiömme Addtechin vastuullisuustyö

Kestävä kehitys on olennainen osa omistajamme Addtech AB:n toimintaa. Voit lukea lisää Addtech AB:n kestävän kehityksen työstä ja tavoitteista täältä: 
https://www.addtech.com/sustainability 

Whistleblower

Celltech pyrkii ylläpitämään läpinäkyvää liiketoimintailmapiiriä ja korkeaa liiketoimintaetiikkaa. Arvostamme kaikkien liiketoimintaamme vaikuttavien turvallisuutta ja kunnioitusta. Tämän vuoksi tarjoamme Whistleblower-palvelun, jota kuka tahansa voi käyttää ilmoittaakseen epäsäännöllisyyksistä, jotka ovat ristiriidassa arvojemme ja toimintatapaohjeidemme kanssa. Varmistaaksemme ilmoittajatoiminnon anonyymiuden, käytämme ulkopuolista kumppania, Whistle B. Allaolevasta linkistä pääset kolmannen osapuolen ilmoittajasivustolle. Sieltä löydät lisätietoja ja voit valita lisää kieliä: https://report.whistleb.com/en/addtech