Celltech Logo

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus kesällä – Tärkeä muistutus sähkökatkojen varalta!

Celltech Oy Summerpost Paiv

Kesä ja ukkoset ovat jo saapuneet, ja tämä tarkoittaa sitä, että sähkökatkojen riski kasvaa. Monille yrityksille sähkökatko voi aiheuttaa merkittäviä haittoja, kuten liiketoiminnan keskeytymistä, tietojen menetystä ja laitteiden vaurioitumista. Siksi on äärimmäisen tärkeää varmistaa laitteiden toiminta sähkökatkon sattuessa.

Meillä on ratkaisu tähän ongelmaan. Meiltä saat laadukkaat paikallis- ja UPS-akut suoraan maahantuojalta. Olemme ylpeitä voidessamme edustaa tunnettuja ja luotettavia merkkejä, kuten CSB, Fiamm, Hoppekce ja CT-Leader. Nämä akut ovat tunnettuja suorituskyvystään.

Miksi akkuratkaisut ovat tärkeitä? Sähkökatko voi iskeä milloin tahansa, ja sen seuraukset voivat olla merkittäviä. UPSien avulla voit pitää liiketoimintasi toiminnassa ja estää tuottavuuden menetykset. Kun sähkökatko iskee, UPS ottaa välittömästi käyttöön varavoiman, joka pitää laitteesi päällä ja suojaa niitä sähköpiikkien aiheuttamilta vaurioilta. Laadukkaat akut ovat avainasemassa UPSien suorituskyvyn kannalta, ja juuri siksi tarjoamme vain parhaita vaihtoehtoja asiakkaillemme.

Miten voit hyötyä palveluistamme? Meidän tehtävämme on auttaa sinua valitsemaan oikea akkuratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Asiantunteva tiimimme on valmis tarjoamaan sinulle lisätietoja ja opastusta akkujen valinnassa. Olipa kyseessä pieni paja, teollisuuslaitos tai julkinen laitos, meillä on akkuratkaisu, joka vastaa tarpeitanne.

Lue lisää akkuratkaisuistamme.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@celltech.fi tai soittamalla numeroon 0207999640, ja autamme sinua varmistamaan liiketoimintasi jatkuvuuden sähkökatkojen varalta.

Muista, että kesäkuukaudet voivat tuoda mukanaan yllättäviä ukkosmyrskyjä.