Celltech Logo

Tule tuotepäälliköksi kehittämään Benningin DC-virransyöttölaitteiden liiketoimintaa

Rekry 1200x502

Celltech Oy on tehnyt sopimuksen saksalaisen virransyöttö- ja mittalaitteisiin erikoistuneen Benning Elektrotechnik und Elektronik GmbH & Co. KG:n kanssa syksyllä 2018. Benningin tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa teollisuuden ja televiestinnän sovelluksissa. Benning kehittää myös pikalatauslaitteita ajoneuvoteollisuuden käyttöön. Suomessa Benningin tuotteita käytetään muun muassa energiantuotannossa ja -jakelussa sekä teollisuuden DC-virransyötössä.

Etsimme tehokkaaseen tiimiimme tuotepäällikköä vastaamaan Benningin DC-virransyöttölaitteiden liiketoiminnasta.

Tuotepäällikkönä rakennat uutta liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Avainroolissa teet tuloksellista myynti- ja kehitystyötä nykyisten asiakkuuksien kanssa ja etsit määrätietoisesti uusia asiakkuuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös Saksassa ja Ruotsissa toimivien päämiesten kanssa.

Saat luoda uutta toimintamallia ja konseptia DC-virransyöttöjärjestelmien myyntiin ja sovellusten kehittämiseen. Vaikutat voimakkaasti koko toiminnan kilpailukykyyn sekä menestykseen sähköteknisessä toimintaympäristössä. Sinulla on edessäsi maailma, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Saat tuoda esiin oman osaamisen ja toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti muuttuvissa asiakastarpeissa ja niiden monipuolisissa ratkaisuissa. Hoidat olemassa olevia valmiita asiakasprojekteja ja selvität nykyisten asiakkaiden lisätarpeita. Yhdessä tiimisi ja päämiestesi kanssa ehdotat rohkeasti uusia järjestelmäratkaisuja asiakkaalle.

Asiakaskuntasi koostuu pääosin teollisuuden ja energia-alan yrityksistä, ja tukenasi on sekä paikallinen myyntitiimi että pohjoismaiset kollegasi. Sinusta on luonnollista neuvotella asiakkaan kanssa erilaisista ratkaisuista ja laskea asiakaskohtaisia tarjouksia. Tavoitteenasi on rakentaa pitkäikäisiä asiakkuuksia.

Menestyt hyvin, kun sinulla on kokemusta DC-virransyöttöjärjestelmistä (24, 110, 220 VDC), sähköinsinöörin koulutusta tai vastaavaa osaamista sähkötekniikan alalta.

Vastuun laajuus edellyttää kokemusta ja näyttöä vastaavantyyppisten projektien hallinnasta. Hoidat tehtävääsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet myös positiivinen ja avoin tiimipelaaja yhtiön sisällä.

Vakavarainen Celltech Oy tarjoaa monipuolisen, haastavan ja itsenäisen tehtävän uuden tuotealueen avainhenkilönä ja keulakuvana. Motivoituneiden ja asiantuntevien kollegojesi kanssa sinulla on tilaa vaikuttaa, visioida, kehittää ja kokeilla. Tarjoamme joustavan työsuhteen, kattavan ja hyvän terveydenhoitopalvelun ja opastamme sinua uuteen tehtävään.

 

Kyselyt ja hakemuksen jättäminen

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586. Voit jättää hakemuksesi 13.02.2019 mennessä InHuntin kotisivujen kautta osoitteessa https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/tuotepaallikko-4/