Celltech Logo

Sähkömessuilla esillä Intilion scalebloc -energiavarasto

Istock 866599918.jpg

Tulevilla Sähkö Tele Valo ja AV -messuilla esittelemme Intilion scalebloc -energiavarastot!

Jyväskylän Sähkö Tele Valo ja AV -messuja on järjestetty jo 20 kertaa. Messut keräävät kotimaisia ja ulkomaisia näytteilleasettajia sekä näyttelyvieraita, jotka ovat kiinnostuneita alan uusista tuulista ja yhteistyöverkoston kasvattamisesta.

Uutuustuotteemme messuilla on Hoppecke Groupin Intilion scalebloc -energiavarasto. Valikoimasta löytyy täydelliset järjestelmät alkaen 30 kW usean megawatin järjestelmiin asti. Energiavarastojen käyttökohteita ovat muun muassa sähköverkon taajuudensäätö, tehopiikkien tasaus ja energianvarastointi.

Lisäksi esillä ovat Vertivin, Benningin ja CE+T:n voimalaitteitteet ja invertterijärjestelmät sekä koko joukko tehokkaita akkuratkaisuja Hoppeckelta, Fiamilta, Saftilta ja CSB:ltä.

Olemme mukana messuilla yhdessä tytäryhtiömme Eurolaitteen kanssa. Osastomme löydät B-hallista, Celltechin osastonumero on B545.

Tule osastollemme juttelemaan ja haasta meidät oman ratkaisusi kanssa – me lupaamme etsiä tuotteet ja kokonaisratkaisun, joka istuu vaatimuksiisi täydellisesti. Nähdään messuilla!

Sähkö Tele Valo ja AV -messut
Jyväskylä 5.–7.2.2020

ke 5.2.2020 klo 10-17
to 6.2.2020 klo 10-17
pe 7.2.2020 klo 10-16