Celltech Logo

Mukana RATA2020 -seminaarissa

Celltech Rata202 1600x800px

Toimiva raideliikenne tarvitsee tehokkaat ja luotettavat virransyöttöratkaisut

Tammikuun 21.-22. päivinä täyttyy Tampere-talo raideliikenteen ammattilaisista. RATA2020-seminaarin 100 luentoa käsittelevät ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita mm. rautatietekniikasta, kunnossapidosta ja uusista teknologioista. Luentojen ohella seminaarissa on näyttely, jossa palveluntarjoajat ja tavarantoimittajat kertovat lisää tämän päivän käytännön ratkaisuista.

Suomen tavoitteena on lisätä tuntuvasti raideliikenteen osuutta liikenteestämme, jotta pääsisimme EU:n asettamiin ilmastotavoitteisiin. Raideliikenteen kehittäminen vaatii pitkän aikavälin strategista näkemystä, sillä Suomella ei ole varaa epäonnistua tavoitteessaan. Siksi on tärkeää, että rataverkkoja suunnitellessa ja toteutettaessa mukana ovat alusta asti asiantuntevat yhteistyökumppanit ja luotettavat tuotteet.

Celltech toimittaa virransyöttöratkaisuja ja akustoja, jotka ovat alansa huipputuotteita niin kestävyyden, tehokkuuden, ekologisuuden kuin luotettavuudenkin suhteen. Päämiehemme ovat vakiintuneita alan toimijoita, joilla on pitkä tuotekehityshistoria. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Celltechin osaston löydät Tampere-talon Puistolämpiöstä, osastomme numero on 3. Tervetuloa keskustelemaan – etsitään yhdessä toimivin akkuratkaisu!

Ilmoittaudu mukaan RATA2020-seminaariin Väylän sivuilla.