Celltech Logo

Pyöräilemällä apua syöpäsairaille lapsille ja nuorille

Rynkeby God Morgon Team1

Team Rynkeby – God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon. Tänä päivänä tapahtuma kerää jo 2100 pyöräilijää seitsemästä eri maasta.

Pyöräilijät ovat sitoutuneet keräämään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Sponsoreiden maksut menevät lyhentämättöminä kunkin maan hyväntekeväisyyskohteeseen. Suomessa varat ohjataan lasten syöpäsairauksien tutkimuksen ja hoidon kehitykseen Aamu Säätiön kautta sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheiden hyväksi Sylva ry:n kautta. Celltech sponsoroi työntekijäänsä Niklas Heikkilää, jonka on tarkoitus lähteä pyöräilymatkalle kesällä 2019.

”Olen vuosia ajatellut osallistuvani tähän hyväntekeväisyysprojektiin, ja tänä vuonna otin härkää sarvista hakemalla mukaan. Olen harrastanut maantiepyöräilyä jo vuosia. Kun ensimmäistä kertaa luin tästä mahdollisuudesta yhdistää hyväntekeväisyys ja mieluisa harrastus, niin tiesin, että haluan vielä jonain päivänä olla siinä mukana. On mahtavaa tutustua eri ikäisiin ja taustaisiin, mutta täysin saman henkisiin, ihmisiin. Yhdessä pystymme harrastuksellamme auttamaan heitä ketkä tarvitsevat apua”, kertoo Heikkilä.

Osallistujat harjoittelevat lähes koko vuoden jaksaakseen pyöräillä 1200 kilometriä Pariisiin. Rankka pyöräilymatka päättyy Pariisissa 28.6.2019.

”Kannustamme Niklasta ja olemme ylpeitä, että voimme osallistua tähän upeaan projektiin. Suorituksena tämä on valtava ponnistus jokaiselle pyöräilijälle, mutta siihen osallistumalla voi omalta osaltaan auttaa sellaisten ihmisten elämää, joilla on juuri nyt raskaampi taival kuljettavana. Osallistuminen projektiin on meille – kaikille Celltechin työntekijöille – arvokas ja iloa tuottava tapa muistaa ystäviämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme näin joulun alla”, sanoo toimitusjohtaja Anders Blomqvist.

Relaterade nyheter