Celltech Logo

Procell-paristot ammattikäyttöön

Procell

Celltech on Procell-paristojen virallinen maahantuoja Suomessa. Procell-paristot ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja ne on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Ne on suunniteltu täyttämään nykyaikaisen teollisuuden tiukat vaatimukset. Kumppanuutemme Procellin kanssa tarjoaa suomalaisille ammattilaisille aikaa kestäviä paristoratkaisuja.

Procell keskittyy yritysten tarpeisiin

Procell on Duracell Companyn paristomerkki ammattikäyttöön. Kun muut paristot on suunniteltu sekä kuluttajille että yrityskäyttöön, Procell keskittyy yksinomaan ammattilaisten tarpeisiin taatakseen erityisesti näihin suunnitellut tuotteet ja palvelut. Tämän seurauksena miljoonat yritysasiakkaat ja johtavat OEM-valmistajat ympäri maailmaa käyttävät Procell-paristoja niiden laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn vuoksi.

Procell-tuotteet

Procell tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita paristoja, mukaan lukien alkaliparistot, litium-nappiparistot ja suuritehoiset litiumparistot. Procell ymmärtää, että ammattikäyttäjälle liiketoiminnan kannattavuuden parantaminen on kriittistä ja kustannuksia synnyttävien paristovaihtojen minimointi on tärkeä tekijä.

Procell on suorittanut intensiivisiä laitetestauksia laboratorioissaan ja hankkinut käytännön kokemusta OEM-kumppaneidensa kanssa. Tutkimustyön tuloksena syntyi sovelluskohtaisia teollisuusparistoja, joiden ainutlaatuiset tehoprofiilit voivat merkittävästi pidentää paristojen käyttöikää ja vähentää vaihtokustannuksia.

Procell on ainoa merkki, joka tarjoaa sovelluskohtaisia ammattitason alkaliparistoja. Procellilla on kahden tyyppisiä alkaliparistoja: uudelleensuunniteltu Procell Alkaline Constant -paristo, joka on tarkoitettu kestämään pidempään ja toimimaan vähän virtaa kuluttavissa laitteissa sekä Procell Alkaline Intense -paristot, jotka ovat uusi paristosarja, suunniteltu erityisesti ainutlaatuisella tehoprofiililla kestämään pidempään korkean virran kulutuksen ammattilaitteissa.

Valitsemalla laitteellesi tarkoituksen mukaan joko Procell Alkaline Intense tai Procell Alkaline Constant -pariston voit maksimoida paristojen käyttöiän ja minimoida vaihtotarpeen verrattuna aiemman sukupolven Procell Alkaline AA-, AAA-, C-, D- ja 9V -paristoihin.

Procell-teknologia

Procell-alkaliparistot on valmistettu parannellulla teknologialla, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun verrattuna aiempiin teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin alkaliparistoihin.

Paristot käyvät läpi tiukat testit suorituskyvyn takaamiseksi. Procellin ainutlaatuinen paristorakenne mahdollistaa toiminnan jopa -20–54 °C:n lämpötiloissa.

Suunnittelu, turvallisuus, valmistus ja hyväksyntäprosessit noudattavat Procellin tiukkoja standardeja, jotka perustuvat  ANSI:n ja IEC:n paristostandardeihin.

Celltech: kanava Procell-paristoihin

Procell-paristojen virallisena jakelijana Suomessa Celltechillä on ainutlaatuinen asema yhdistää suomalaisen teollisuuden tarpeet Procellin edistyksellisiin paristoratkaisuihin. Kumppanuutemme on enemmän kuin jakelusopimus; Se on yhteinen sitoumus taata suomalaisille yrityksille luotettavaa ja tehokasta paristoteknologiaa. Celltechin asiantuntemus paikallisista markkinoista yhdistettynä Procellin innovatiivisiin tuotteisiin tarjoaa suomalaisille ammattilaisille vertaansa vailla olevan pääsyn ammattikäyttöön suunniteltuihin paristoratkaisuihin.

Procell-paristot Celltechin valikoimassa

Procell Intense Battery

Procell Intense-alkaliparisto

Procell Intense -alkaliparistot on suunniteltu paljon virtaa kuluttaville ammattikäyttöön tarkoitetuille laitteille, tarjoten pitkäkestoista suorituskykyä. Paristoja on saatavana vakiokokoisina, ja niitä suositellaan käytettäväksi mm. seuraaviin laitteisiin: verenpainemittari, saippua-annostelija, käsipyyheannostelija, taskulamppu, elektroninen ovilukko, tallelokero, automaattinen hana ja moottoroitu kaihdin. Käyttölämpötila soveltuu alueelle -20 °C – +54 °C.

Katso tuotteet

Procell Constant Battery

Procell Constant -alkaliparisto

Procellin Constant -alkaliparistot on suunniteltu pitkäikäisiksi ja luotettaviksi vähän virtaa kuluttavissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa, joiden käyttölämpötila-alue on -20 °C – 54 °C.  Nämä akut ovat ihanteellisia laitteille, kuten savu-/häkäilmaisin, turvalukko, kaukosäädin, langaton hiiri, näppäimistö ja liiketunnistin.
Katso tuotteet

Procell High Power Lithium Battery

Procell High Power -litiumparisto

Procell High Power -litiumparistot on suunniteltu ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin, ja niillä on korkea energiatiheys ja kestävyys äärimmäisissä lämpötiloissa -20 ° C – 60 ° C.  Nämä paristot ovat ihanteellisia sovelluksiin, jotka vaativat nopeaa purkuvirtaa. Ne on suunniteltu sekä ajoittaiseen että jatkuvaan käyttöön. Ne soveltuvat muun muassa seuraaviin laitteisiin: elektroninen ovilukko ja liiketunnistin. Procell High Power -litiumparistoilla on vähäinen ja tasainen itsepurkautuvaisuus.
Katso tuotteet

Procell Lithium Coins Battery

Procellin litiumnappiparisto

Procell-litiumnappiparistot on suunniteltu kompakteille ammattikäyttöön tarkoitetuille elektronisille laitteille. Ne tarjoavat suuren energiatiheyden ja alhaisen itsepurkautumisen. Nämä paristot ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, kuten savunilmaisin, kaukosäädin, verimonitori, glukometri ja liiketunnistin. Ne tarjoavat vakaan suorituskyvyn käyttölämpötiloissa -20 °C – 60 °C.  Ne toimitetaan lapsiturvallisessa pakkauksessa ja paristot on varustettu Duracellin patentoimalla ”bitter coating” reunuksella lisäten lapsiturvallisuutta.

Katso tuotteet