Celltech Logo

Olisitko etsimämme kirjanpitäjä?

Istock 866599918.jpg

Haemme ammattitaitoista pääkirjanpitäjää mielenkiintoisiin, monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto ja useiden vuosien monipuolinen kokemus itsenäisistä pääkirjanpitäjän tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja konserniraportointia. Olet myös tehnyt palkanlaskentaa. IT-taitosi ovat ajan tasalla, olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä ja opit uusia nopeasti. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Työotteeltasi olet työteliäs, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen, dynaaminen ja joustava. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kehitysorientoitunut niin itsesi kuin työsi suhteen. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on erinomainen. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Pääkirjanpitäjänä hoidat monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa kirjanpito tilinpäätöksineen, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, konserniraportointi, kuukausipalkkojen laskeminen sekä veroilmoitusten tekeminen. Lisäksi toimit logistiikan ja myynnin tukena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset tekemään työtä itsenäisesti.

Mielenkiintoista, eikö totta?

Hakemus ja yhteystiedot
Lähetä hakemuksesi 14.5.2018 mennessä osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Toimi nopeasti, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

Celltech Oy
Celltech Oy on yksi Suomen johtavista akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittajista. Olemme toimineet alalla yli 25 vuotta ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus alalta sekä monipuoliset taidot ratkaista asiakkaiden tarpeita. Olemme erikoistuneet akkuratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa akut aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin että laajoihin virransyöttöjärjestelmiin.

Eurolaite Oy
Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikka-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä palvelun tuotantoon. Toimintamme keskeisimpinä tavoitteina ovat hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki sekä teknisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja pitkä kokemus sähkötekniikan alalta.

Relaterade nyheter