Celltech Logo

Celltechin Systems-tiimi on saanut vahvistusta huoltoliiketoimintaan

Karhila 2

1.10.2019 Celltehcin Systems-tiimissä aloitti huoltoteknikko Harri Karhila. Hänen vastuualueenaan on virransyöttöjärjestelmien ja paikallisakkujen huollot ja asennukset koko Suomen alueella. Yrittäjätaustainen Karhila on aikaisemmin toiminut Celltechin luottokumppanina, ja kokemusta on kertynyt paljon paikallisakuista, teholähteistä ja virransyöttölaitteista.

”Tähän työtehtävään on helppo ryhtyä. Meillä oli jo entuudestaan hyvä yhteistyö Celltechin kanssa, joten tunnen tuotteet ja monet asiakkaat jo valmiiksi”, Karhila kertoo yhteisestä historiasta.

Celltech sai Karhilan mukana tarpeellisen ja osaavan lisäresurssin huoltoliiketoimintaan. Tämän lisäksi Karhilan osin omistama Powermaint Oy jatkaa edelleenkin Celltech Oy:n kumppanina teholähdemoduulien korjauksissa.

Työmaata Karhilalla tulee riittämään. Pitkät työmatkat ovat miehelle kuitenkin olleet normaalia työarkea jo vuosia ja ”paikkoja ja tietä” on nähty paljon.

”Celltechin huoltoauto on kohta valmis ensimmäiselle huoltokeikalle. Odotan innolla, millaisten mielenkiintoisen projektien kimppuun pääsenkään”, Karhila hymyilee.