Celltech Logo

Fey Litiumioniakut

Fey Akkupaketit

Laaja valikoima vakiomallisia litiumioniakkuja

Tarjoamme vakiomallisia litiumioniakkuja, jotka valmistetaan Saksassa sisaryrityksemme FEY Elektronik GmbH:n tehtaalla. Laajasta valikoimastamme löytyvät vaatimukset täyttävät ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Valmiiksi suunnitellut akkumallit nopeuttavat käyttöönottoa ja pienentävät kustannuksia.

Laadukkaat kennot ja turvallinen toimitus

Akuissa on laadukkaat, tunnettujen valmistajien kennot ja suojapiirit. Ne sopivat sellaisenaan moneen vaativaankin kohteeseen, esimerkiksi sairaalakäyttöön. Kaikki litiumioniakkumme on testattu ja toimitetaan UN38.3 -pakkaus- ja kuljetusturvallisuusstandardien mukaisesti.

Sertifioinnit takaavat luotettavuuden

Ladattavat litiumioniakut ovat yleisiä monissa sovelluksissa, kuten terveydenhuollon laitteissa, teollisissa OEM-laitteissa, sähköajoneuvoissa ja LED-valaistuksessa. Fey:n tehdas on sertifioitu ISO9001, ISO14001 ja ISO 13485 -standardien mukaisesti, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden tuotteille. Useimmat akut ja akkupaketit on testattu UL2054 standardin mukaisesti ja lähes kaikilla on myös CB-IEC 62133-2:2017 -sertifikaatti.

Räätälöidyt ratkaisut vaativiin tarpeisiin

Jos laajasta vakioakkujen valikoimasta ei löydy laitteeseenne sopivaa akkupakettia, voidaan sellainen kustomoida mekaanisten ja sähköisten vaatimustenne mukaisesti. Ota yhteyttä! Autamme mielellämme löytämään teille parhaiten sopivan ratkaisun.