Celltech Logo

Celltech Oy:n logistiikkatiimiä vahvistetaan kesäksi

Celltech Ina Blogikuva Vaaka

Espoolainen Ina Korkeamäki on 21-vuotias ja opiskelee Hankenilla pääaineenaan yritysjohtajuus, sivuaineena on laskentatoimi. Myös markkinointi kiinnostaa tulevaisuudessa. Viime kesän tapaan Ina on täysipäiväisesti Celltech Oy:n logistiikkatiimin tukena. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tilausten käsittelyä, laskutusta ja kirjanpidon avustavia tehtäviä, mutta Ina on aina valmis auttamaan ja tarttumaan toimeen. Kuluvan vuoden aikana hän on työskennellyt myös osa-aikaisesti samoissa tehtävissä opintojensa ohella.

”Olen viihtynyt Celltech Oy:ssä todella hyvin! Työ on monipuolista, kollegat ovat upeita ja ilmapiiri on rento. Etätyömahdollisuuden lisäksi meillä on viihtyisä toimisto Espoossa. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja se että uutta oppii jatkuvasti”, Ina luettelee työn hyviä puolia.

”Celltech Oy on antanut aivan mahtavan alun työuralleni. Minua on aina kohdeltu samanveroisesti, vaikka olenkin nuorin työntekijä tiimissämme, ja koen että työtäni todella arvostetaan. Celltech Oy:ssä minuun luotettiin ilman aikaisempaa työkokemusta alalta, kun opiskelunikin olivat vasta aluillaan.”

Celltech Oy:ssä ollaankin todella vaikuttuneita Inan mukanaan tuomasta osaamisesta, ahkeruudesta ja iloisuudesta.