Celltech Logo

Celltech Oy – uudet, asiakaslähtöiset toimitilat

Celltech Osoite Muutto

Muutimme helmikuussa 2024 uusiin tiloihin Espoon Koskelon teollisuusalueelle. Uudet tilat ovat osa kasvustrategiaamme sekä maamme sähköistymistä. Vanhan toimistorakennuksemme tilalle rakennetaan kaksi modernia datakeskusta. Näemme muuton uusiin tiloihin mahdollisuutena parantaa toimintamme tehokkuutta ja tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluita.

Uudet tilamme on suunniteltu tukemaan Celltechin monipuolista palvelutarjontaa. Toimitilat koostuvat toimistotiloista, Competence Centeristä, teknisestä tilasta ja varastosta.

Competence Center – Innovatiivinen demo- ja koulutustila asiakkaittemme käyttöön

Competence Center on monipuolinen tila, joka toimii näyttely-, demo- ja koulutustilana. Täällä asiakkaamme voivat tutustua uusimpiin teknologiaratkaisuihin käytännössä ja osallistua koulutuksiin. Opastamme myös millaista on akkujen turvallinen käyttö, miten akkujen käyttöikää saadaan pidennettyä ja miten akkuratkaisujen avulla saadaan kasvatettua energiatehokkuutta. Tämän lisäksi käytämme tilaa akustojen kasaamiseen ja koetestaamiseen.

Tekninen tila akkuratkaisujen konfigurointiin ja testaukseen

Teknisessä tilassa Celltech toteuttaa akku- ja virransyöttöjärjestelmien asiakaskohtaista konfigurointia. Täällä suoritetaan laitteiden ja prototyyppien testausta sekä järjestelmäpäivityksiä. Teknisessä tilassa tehdään myös yhteensopivuustestejä varmistaen, että eri valmistajien laitteet toimivat saumattomasti yhteen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Optimoitu varastokonsepti – tehokkuutta ja palvelua

Uusien toimitilojemme yhteydessä on moderni varastotila, joka on täysin omassa hallinnassamme. Uusi varastokonseptimme tehostaa toimintaa ja parantaa asiakaspalvelua entisestään. Tilat mahdollistavat nopeat toimitusajat ja hyvän varastohallinnan, mikä tukee yrityksemme jatkuvaa kasvua.

Team Celltech – menestyksen avain

Uusissa tiloissa työskentelee motivoitunut tiimi, joka koostuu eri toimintojen akkuammattilaisista. Tiimiimme kuuluu logistiikan, laadun, huollon, varastonhallinnan, myynnin sekä hallinnon ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia paristo-, akku- ja virransyöttöratkaisuja.

Celltech Oy:n muutto uusiin tiloihin on merkittävä askel kohti tulevaisuutta. Olemme valmiita vastaamaan sähköistymisen haasteisiin tarjoamalla innovatiivisia energiavarastoinnin ratkaisuja ja ylivertaista palvelua asiakkaillemme. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Uusi osoitteemme on:

Celltech Oy
Koskelontie 25 C
02920 Espoo


Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!