Celltech Logo

Celltech Oy Sähkömessuilla 2024

Sahkomessut 2048x1024

Sähköalan huipputapahtuma, Sähkömessut, valtaa Jyväskylän Paviljongin 7.–9. helmikuuta 2024. Olemme mukana näillä Pohjoismaiden suurimmilla sähköalan messuilla osastolla B535. Tervetuloa keskustelemaan akkuteknologioista, energiavarastoista ja virransyöttöjärjestelmistä sekä kuulemaan alan viimeisimmät trendit!

Mitä odottaa Celltech Oy:n osastolta:

1. Akkuratkaisujen asiantuntijat paikalla: Celltech Oy:n kokeneet asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa kaikkiin akkuihin liittyviin kysymyksiisi. Olitpa sitten kiinnostunut akuista, virransyöttöjärjestelmistä, taajuussäädöstä, vesivoimalaitoksen turbiinien suojaamisesta tai muista sähkönvarastointitarpeista, meiltä löytyy sekä räätälöidyt että vakioratkaisut.

2. Innovatiiviset ratkaisut: Tutustu uusimpiin ideoihimme, ratkaisuihimme ja innovaatioihimme. Celltech Oy tarjoaa uusimmat teknologiat sähkön varastointiin, ja osastollamme voit saada kattavan kuvan alan trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä.

3. Tuottavuuden parantaminen: Yrityksesi tuottavuutta voi parantaa merkittävästi uusien tuotteidemme ja palveluidemme avulla. Tule keskustelemaan kanssamme siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan energiatehokkuustavoitteesi.

Missä meidät löytää:

Osastoltamme B 535 löydät kokeneen tiimimme valmiina jakamaan tietoa ja keskustelemaan kanssasi sähkön varastoinnista ja varastointiratkaisuista. Voit myös varata etukäteen tapaamisajan asiantuntijoillemme, jotta voimme varmistaa, että sinulla on riittävästi aikaa ja resursseja saada kaikki haluamasi tiedot:

Energiavarastot:
Tiina Turpeinen
tiina.turpeinen@celltech.fi

Akut ja Virransyöttöjärjestelmät:
Timo Kanerva
timo.kanerva@celltech.fi

Odotamme innolla tapaamista kanssasi Sähkömessuilla 2024. Tule mukaan keskusteluun, löydä uusimmat ideat ja ratkaisut sekä paranna yrityksesi tuottavuutta yhdessä yhden Suomen johtavista akkuteknologian asiantuntijoista kanssa. Tervetuloa osastollemme – yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta energian varastoinnissa!

Rekisteröidy mukaan täältä.

Ystävällisin terveisin,
Celltech Oy:n tiimi

Lue lisää Ratkaisuistamme:
Akut
Virransyöttöjärjestelmät
Energian varastointi