Celltech Logo

Celltech Oy esittelee innovatiivisia akkuratkaisuja teollisuuden tarpeisiin Alihankintamessuilla

Suorakulmio With Celltech Logo

Osallistumme Alihankintamessuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.–28. syyskuuta 2023. Osastollamme D 182 pääset tutustumaan laajaan akkuvalikoimaamme sekä keskustelemaan yrityksenne tarpeisiin sopivista akkuvaihtoehdoista asiantuntijoittemme kanssa.

Räätälöidyt akkuratkaisut

Meidät tunnetaan laajasta ja monipuolisesta akkuratkaisujen valikoimastamme. Osastollamme pääsette tutustumaan eri akkukemioihin ja niiden soveltuvuuteen eri toimialojen vaatimuksiin ja tarpeisiin. Neljänkymmenen vuoden akkualan kokemuksella osaamme valita parhaiten soveltuvat ratkaisut niin terveydenhuoltoon, turvallisuuteen, teollisuuslaitteisiin kuin kuluttajalaitteisiin. Olipa kyseessä suurta kapasiteettia vaativa teollisuuskoneisto tai kompakti ratkaisu kannettavalle laitteelle, tarjoamme kattavan valikoiman akkutyyppejä ja teknologioita.

Korkea laatu ja turvallisuus etusijalla

Vankka sitoutumisemme laatuun ja turvallisuuteen heijastuu tarjoamissamme akkuratkaisuissa. Ymmärrämme eri teollisuusalojen vaatimukset ja tarjoamme akkuratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa suorituskykytarpeita, vaan myös täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit. Huomioimme ja neuvomme asiakkaitamme myös juuri voimaan astuneen EU:n akkuasetuksen suhteen, joka muuttaa merkittävästi monia akkujen valmistukseen, myyntiin, käytöstä poistoon ja kierrätykseen liittyviä toimintoja.

Yhteistyö varmistaa onnistuneen toteutuksen

Sitoutumisemme kestävyyteen on kaiken toimintamme keskiössä. Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitanne samalla, kun otamme huomioon niiden ympäristövaikutukset. Lisäksi tarkastelemme akkuratkaisun koko elinkaarta ja pyrimme luomaan kiertotalouden ratkaisuja, jotka voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää niiden ensimmäisen käyttöiän päätyttyä.

Emme tarjoa ainoastaan laadukkaita akkuratkaisuja, vaan myös tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Kokenut insinööritiimimme työskentelee kanssanne suunnitellakseen ja varmistaakseen ratkaisun, joka täyttää tarkasti vaatimuksenne. Tiiviillä yhteistyöllä varmistetaan, että akkuratkaisu on optimaalinen ja integroituu saumattomasti tuotteeseenne tai järjestelmäänne.

Tervetuloa osastollemme D 182!

Rekisteröidy täältä.