Celltech Logo

Celltech mukana Vaasan Energy Week-tapahtumassa

Celltech At Vaasa EnergyWeek

Osallistumme Vaasan Energy Week-tapahtumaan, joka järjestetään 11.-14. maaliskuuta 2024 Vaasan kaupungintalolla. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan energian varastointi-innovaatioista ja alan trendeistä. Olemme tavattavissa keskiviikkona 13.3. osastolla A12.

Vuosittainen EnergyWeek kokoaa energia-alan harrastajia ympäri maailmaa jakamaan tietoa, kuulemaan uusimmat uutiset ja jakamaan kokemuksiaan, laajentamaan verkostojaan ja kehittämään liiketoimintaansa. EnergyWeekillä keskitytään uusiutuviin energialähteisiin, älykkääseen energiaan, kaasuenergiaan ja energian varastointiin. Keskustelua herättävät digitalisaatio, akut ja varastointi, kiertotalous, tulevaisuuden älykkäät kaupungit, energiasääntely, liiketoiminta ja innovaatiot.

Me Celltechillä olemme omistautuneet uraauurtavien kestävien energiavarastointiratkaisujen kehittämiseen, jotka on räätälöity vastaamaan sekä pienten että suurten energiayritysten moninaisiin tarpeisiin. Henkilökohtaisen huomion varmistamiseksi ja vierailusi arvon maksimoimiseksi suosittelemme, että varaat tapaamisen kanssamme tapahtuman Matchmaking-palvelun kautta. Näin voimme syventyä tarkemmin erityisvaatimuksiinne ja keskustella räätälöidyistä ratkaisuista terpeenne huomiioden.

Löydät messujen ohjelman täältä

Rekisteröidy täällä

Lue lisää ratkaisuistamme täältä