Celltech Logo

Benningin virransyöttölaitteet mukana Verkosto 2019 -messuilla

Verkosto2019

Tervetuloa mukaan Verkosto 2019 messuille 23.–24.1.2019 Tampereelle. Esittelemme teille viimeisintä akkuteknologiaa ja tunnettuja akkubrändejä.

Bennigin edustus siirtyi Celltechille syksyllä 2018. Benningin tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa teollisuuden ja televiestinnän sovelluksissa. Benning kehittää myös pikalatauslaitteita ajoneuvoteollisuuden käyttöön. Meiltä löydät Benningin tehokkaat virransyöttölaitteet, paikallisakut ja energiavarastot.

Messuilla esittelemme myös Fiammin akut, jotka tuovat luotettavuutta akkuvarmennettuihin kohteisiin, kuten UPS-laitteisiin, hätävalaistusjärjestel­miin, televiestintälaitteisiin jne. Lisäksi esillä on Hoppecken grid | power -sarjan akut. Grid | power -sarjan akuissa voidaan lisäksi käyttää Hoppecken ainutlaatuista Aqua Gen® -katalyyttitulppaa, jonka avulla päästään eroon avoimien akkujen vesityksestä – samalla sen ansiosta akkuhuoneen ilmastointia voidaan vähentää jopa puolella. Edustamme myös SAFT Litium ja Nilar NiMH energiavarastoja.

Tule juttelemaan lisää akuista! Olemme osastolla A-417 yhdessä sisaryhtiömme Eurolaite Oy:n kanssa.