Celltech Logo

Alihankinta 2019 -messut Tampereella 24.-26.9.2019

Celltech Banneri Alihankinta2019 1200x300px

Alihankinta-messuja on pidetty Tampereelle jo 30 vuotta! Ja niin kuin aikaisempinakin vuosina, on Celltech jälleen mukana Suomen suurimmassa messutapahtumassa. Kansainvälisillä teollisuuden alihankinnan ammattimessuilla on mukana 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta ja tapahtumassa vierailee 20 000 kävijää noin 30 maasta.

Celltechin osaston löydät D-hallista, osastonumeromme on D-182.

Celltechin valikoima kattaa laajan kirjon erilaisia paristo- ja akkuratkaisuja, joista osan tuomme näytille Alihankinta 2019 -messuille. Maistiaisina mainittakoon esimerkiksi älyvaatteissa käytetyt keraamisella elektrolyytillä varustetut akkukennot, jotka kestävät lävistystä, viiltoja ja jopa kappaleiksi leikkaamista. Lisäksi meillä on taivuteltavia minikokoisia litiumpolymeeriakkuja älylaitteisiin, nikkeli-, kadmium-, litium- ja lyijyakkuja vaativiin kohteisiin ja teolliseen suurtuotantoon sekä paljon muuta.

Emme kuitenkaan ole sitoutuneita valmiisiin pakettiratkaisuihin, vaan toteutamme ratkaisun aina asiakkaan omista lähtökohdista. Vahvuuksiamme ovat uusien ideoiden nopea ja hallittu toteuttaminen, sillä meillä on palava halu löytää ja toteuttaa asiakkaallemme paras mahdollinen ratkaisu.

Tule rohkeasti juttelemaan ja katsomaan tuotteitamme – vaikka suurimmat akut näkyvätkin pitkälle halliin, on valtaosa tuotteista niin pieniä, että niitä pitää katsoa aivan läheltä. Käy siis peremmälle – Alihankinnassa nähdään!

Alihankinta logo 800x800 2868

Relaterade nyheter