Celltech Logo

Alihankinta 2018 oli jälleen jättimenestys

Arvonta Alihankinta2018

Suuri kiitos kaikille vieraille, jotka kävivät osastollamme Alihankinta-messuilla Tampereella 25.–27.9.2018. Alihankinta 2018 kokosi yli 17 000 messuvierasta, ja osaa heistä meillä oli kunnia tavata omalla osastollamme. Kolmen päivän aikana syntyi monta hyvää keskustelua ja ehkäpä myös uusia ideoita.

” Alihankinta oli jälleen kerran mielenkiintoinen tapahtuma, joka keräsi yhteen koko joukon ammattilaisia. On selvää, että akkujen ja paristojen merkitys kasvaa eri sähkölaitteissa, ja monesti niiden mitoitus- ja teknologiat askarruttavat asiakkaitamme. Siksi onkin hyvä jakaa tietoa messuilla. Hyvien asiakkaiden ansiosta tapahtuma on meille yksi tärkeimmistä vuoden tapahtumista. Ja tehokkaan Celltech-tiimin ansiosta messut onnistuivat hyvin”, kiittelee Celltechin toimitusjohtaja Anders Blomqvist.

Celltech arpoi kaikkien osastolla käyneiden kesken Suunnon urheilukellon. Onnellisen voittajan pääsi arpomaan Niklas Heikkilä, ja voittajaksi tuli Ari Koivisto Noptel Oy:stä. Onnittelut voittajalle ja nähdään taas seuraavilla messuilla!

Relaterade nyheter