Celltech Logo

Alexei Puolukainen – logistiikkatiimin uusi vahvistus

Alexei Puolukainen Logistiikka

Celltech Oy:n logistiikkatiimin uusin vahvistus on Alexei Puolukainen. Logistiikka varmistaa, että asiakkaat saavat oikeat tuotteet, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Työhön liittyy oleellisena osana myös toimittajien ja ostojen koordinointi.

“Vauhdikkaasti sähköistyvässä maailmassa mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin haasteita. Kilpailu asiakkaista on kovaa ja komponenttien saatavuus epävarmaa myös akkujen ja virransyöttöratkaisujen osalta. Toimitusketjua on jatkuvasti kehitettävä ja sopeutettava turbulenttiin markkinatilanteeseen”, Alexei kuvailee.

Koulutukseltaan Alexei on tradenomi ja hänellä on pitkä kokemus kaupan alalta ostojen, markkinoinnin ja taloushallinnon parissa. Vapaa-ajalla hänet löytää usein jäähallista ja jäiden lähdettyä tenniskentiltä. Omat energiavarastonsa hän pitää tasapainossa matkustamisella ja ruoanlaitolla.

”Uskon vahvasti Celltech Oy:n jatkuvaan ja kestävään kasvuun. Celltechissä minua innostavat avoimuus uusille ideoille, yhteisöllisyys ja kollegojen pätevyys. Kolmen kuukauden kokemuksella Celltechin riveissä en voisi olla tyytyväisempi. Arki on intoa täynnä ja tulevaisuus jännittävä!” Alexei kertoo.

Alexein mukanaan tuomaa kokemusta ja näkemystä arvostetaan suuresti Celltech Oy:ssä.

alexei.puolukainen@celltech.fi