Celltech Logo
Hoppecke Logo

HOPPECKE-akut

Hoppecke on valmistanut ja kehittänyt akkuja jo vuodesta 1927, ja on lunastanut paikkansa laadukkaiden saksalaisten akkujen valmistajana. Hoppecken avoimet lyijyakut ja NiCd valmistetaan Saksassa ja suljetut X-Treme puhdaslyijyakut uudessa Puolan tehtaassa.

Hoppecken kehittämän ainutlaatuisen aquagen -katalyyttitulpan ansiosta, päästään eroon avoimien akkujen vesityksestä, sekä voidaan puolittaa akkuhuoneen ilmastoinnin tarve.

Hoppecke aquagen -rekombinaatioprosessissa veden hajoamisesta syntyvät vety- ja happikaasut johdetaan aquagen -katalyyttitulppiin.

Tulpissa olevan katalyytin avulla nämä kaasut yhdistyvät uudestaan vesihöyryksi. Vesihöyry tiivistyy aquagen -katalyyttitulppien seinämiin ja syntyneet vesipisarat valuvat alas ja palautuvat akkuun. Tämä prosessi poistaa akkujen vesitystaropeen ja tasaa elektrolyytin tiheyden pidentäen akun käyttöikää.

Nimi
Name
Jännite (V)
Voltage (V)
Kapasiteetti (Ah)
Capacity (Ah)
Levy
Plate
Tuotekortti
Data Sheet
grid.power VR L (OPZV)2 V200 – 3140 Ahtubular
grid.power VR L bloc (OPZV)6 & 12 V blocs50 – 300 Ahtubular
sun.power VR L (OPZV)2 V200 – 3000 Ahtubular
sun.power VR L bloc (OPZV)6 & 12 V blocs50 – 300 Ahtubular

Kun vaaditaan pitkiä purkausaikoja tai syklisiä kuormituksia, hyväksi havaittu yhdistelmä positiivista putkielektrodia ja geeliteknologiaa muodostaa optimaalisen varastointiratkaisun. Uusiutuvan energian varastointiratkaisujen on kestettävä korkeaa energiakuormitusta. Kestävä geeli-/putkiteknologia vastaa tähän tarpeeseen laajalla kapasiteettialueella.

Korkea energia- ja tehotiheys ovat tämän AGM-sarjan ominaispiirteitä, jotka perustuvat ohutlevytekniikkaan, jalometalliseokseen ja innovatiiviseen elektrodien muotoiluun.

net.power akut tarjoavat vankkaa ja luotettavaa AGM-teknologiaa 19″ tai 23″ etuliitäntäsuunnittelussa, joka mahdollistaa kompaktin asennuksen sekä telekom- että UPS-sovelluksissa.

grid | power VR M
Sovellukset, joissa vaaditaan keskitason purkaustehoa, asettavat usein korkeat vaatimukset AGM-akkujen energiatiheydelle ja suunnitteluiälle. grid | power VR M on suunniteltu nimenomaan tähän käyttöön.

power.com HC
power.com HC -sarjan tuotteet noudattavat tyypillistä korkeavirtaisten AGM-akkujen rakennetta. ESS-teknologian ansiosta tuotteet ovat saavuttaneet korkean luotettavuuden UPS-sovelluksissa.

sun | power VR M
Jos sähköenergian tehokas välivarastointi on tarpeen samalla, kun vaaditaan korkeaa syklistä kapasiteettia, AGM-sarjan tuotteet sun | power VRM ovat paras mahdollinen varastointiratkaisu.

Nimi
Name
Jännite (V)
Voltage (V)
Kapasiteetti (Ah)
Capacity (Ah)
Levy
Plate
Tuotekortti
Data Sheet
grid.power VR X12 V57 – 166 Ahgrid
grid.power VR X FT12 V (Front Terminal)88 – 177 Ahgrid
net.power12 V (Front Terminal)90 – 170 Ahgrid
grid.power VR M2 V, 6 V and 12 V50 – 1070 Ahgrid
power.com HC12 V45 – 143 Ahgrid
power.com H.C12 V6 – 50 Ahgrid
grid.extreme12 V (FT and TT)110 – 181grid
sun.power VR M2V, 6 V and 12 V50 – 1000grid

grid | power V X (GroE-sarja) on huoltovapaa, venttiiliohjattu lyijyhappokenno 2V perinteisellä teknologialla, jossa on nestemäinen elektrolyytti (laimennettu rikkihappo). Sen erityispiirteenä on sen erityinen rakenne, joka on täysin valettu ritilä lamellirakenteella rakenteella. Korkean puhtausasteen lyijyritilöiden käyttö, joilla on korkea elektrodien vakaus ja matala happotiheys, johtaa jopa 25 vuoden suunniteltuun käyttöikään.

grid | power V X -akut ovat ehdottoman luotettavia energiantoimittajia kriittisissä sovelluksissa. Niiden erinomaisen suorituskyvyn ansiosta koko purkausjännitealueella ne ovat ihanteellisia lyhytaikaisiin suurvirtapurkauksiin ja siten sopivia käytettäviksi voimalaitoksissa ja kytkinlaitteissa.

Tuotteen suunnittelu DIN 40738 -standardin mukaisesti takaa maksimaalisen yhteensopivuuden olemassa olevien järjestelmien ja akkuasennusten vaihdon ja laajennuksen kanssa. Yhdistettynä HOPPECKE grid | AquaGen -rekombinaatiojärjestelmään sinulla on mahdollisuus vähentää huoltokustannuksia siihen pisteeseen, että ne ovat huoltovapaita.»

grid | power V L (OPzS-sarja) on huoltovapaa, avoin lyijyhappokenno 2V perinteisellä teknologialla, jossa on nestemäinen elektrolyytti (laimennettu rikkihappo). OPzS-akut ovat pitkäkestoisimpia lyijyakkuja ja ehdottoman luotettavia energiantoimittajia, joilla on pitkä käyttöikä ja korkea luotettavuus, myös kriittisissä sovelluksissa.

Ilmastetut lyijyhappoakut koostuvat positiivisista putkimaisista elektrodeista ja negatiivisista ruudukkolevyistä, ja niiden rakenne antaa niille erittäin pitkän syklisen käyttöiän. Tämä saavutetaan suojaamalla aktiivista materiaalia kudotuilla polyesterisuojilla. Ne ovat siksi ihanteellisia käytettäviksi alueilla, joilla on korkeat sykliset ja kapasitiiviset kuormitukset, kuten energiansyöttöjärjestelmissä, telekommunikaatiolaitteissa tai pitkissä kuormitusajoissa (1 tunnista >10 tuntiin) turvavalaistukseen.

grid | power V L on siten takuu maksimaalisesta toimintavarmuudesta sovelluksessasi.»

grid | power V M (OSP.HC / OSP.HB) on ilmastettu lyijyhappoakku, joka on kehitetty kriittisiin ja turvallisuuteen liittyviin sovelluksiin. Tämä tuote voi myös toimittaa erittäin suuria määriä energiaa alueilla 1 minuutista 5 tuntiin, koska se on suurvirtayhteensopiva ruudukkosuunnittelu. Lisäksi tarjoamme yksilöllisesti räätälöidyn akkutelineen kriittiseen sovellukseesi. Hyödynnä HOPPECKE:n asiantuntemusta tällä alalla ja varmista, että energiansyötössä ei oteta riskejä. Lisäksi tuotteen erittäin korkea kapasiteettitiheys voi säästää sinulle paljon rahaa ja tilaa; vakuuta itsesi tuotteen suorituskyvystä ja pyydä meiltä projektisuunnittelutietoja, jotka on mitattu IEC60896:n mukaisesti. DIN-yhteensopivat akut ovat läpinäkyviä (helppo huolto) ja ne voidaan helposti vaihtaa, koska ne sopivat tavallisiin DIN-kaappeihin. IEEE- ja KTA-hyväksynnät ovat saatavilla, ja tämän mukaisesti tätä todistettua tuotetta käytetään ja arvostetaan asiakkaiden keskuudessa.

grid | power V H (OSP.XC-sarja) on huoltovapaa, ilmastettu lyijyhappoakku perinteisellä teknologialla, jossa on nestemäinen elektrolyytti. Tämän sarjan erityispiirre on ohuet positiiviset ja negatiiviset levyt, jotka takaavat alhaisen sisäisen vastuksen. Tämä tekee sarjasta erityisen sopivan UPS-sovelluksiin, joissa on lyhytaikaisia purkausaikoja (1 minuutista 3 tuntiin) ylittämättä sallittua purkausjännitettä. Tämä välttää kapasiteetin menetyksen ja suojaa akkua vaurioilta.

Akut eivät ole vain ihanteellisia korkean virran sovelluksiin, vaan myös hyvin sopivia osittaiseen sykliseen käyttöön. grid | power V H -akut ovat erinomaisia ja erittäin pitkäikäisiä, lisäävät toimintavarmuutta ja yhdistävät erinomaisen suorituskyvyn ja kestävän muotoilun. Tuotesarjan tyypillisiä käyttökohteita ovat voimalaitokset, energiansyöttöjärjestelmät, keskeytymätön virransyöttö (UPS) tai kytkinlaitteet.

sun | power V L on huoltovapaa, ilmastettu lyijyhappoakku, joka on erinomaisesti soveltuva sykliseen käyttöön. Putkimaiset levyt on valmistettu kudotuista hanskoista, jotka sisältävät suuren osuuden hartsia ja joita käytetään pitkään varmistaakseen kestävyyden. Positiivisen elektrodin aktiivisen materiaalin on kestettävä suurta fyysistä rasitusta uusiutuvan energian alalla, koska purkaukset ovat yleensä pitkiä ja purkausvirta on erittäin alhainen. Purkausten jälkeen on tärkeää, että aktiivinen materiaali pidetään vakiona välttääkseen eroosiota.

Olemme kokenut HOPPECKE-kumppani, joka ohjaa sinua suunnittelussa ja antaa neuvoja, erityisesti käytettävän laturin latausalgoritmeista. Tuotteen kestävyys on dokumentoitu standardoitujen testien (IEC 61427 -tyyppitesti) avulla. Käyttämällä HOPPECKE sun | air -tuotetta voidaan saavuttaa pidemmät väliajat veden täyttämisen ja pidemmän käyttöiän välillä.

Nimi
Name
Jännite (V)
Voltage (V)
Kapasiteetti (Ah)
Capacity (Ah)
Levy
Plate
Tuotekortti
Data Sheet
Tuotekortti
Data Sheet
GridPower VL 12-50 (OPzS)1250272 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
GridPower VL 12-100 (OPzS)12100272 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
GridPower VL 12-150 (OPzS)12150380 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
GridPower VL 6-200 (OPzS)6200272 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
GridPower VL 6-250 (OPzS)6250380 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
Grid Power VL 6-300 (OPzS)6300380 x 205 x 383grid_power_vl_brochure_en.pdf
grid.power VX (GroE)2 V75 – 2600 Ahplantegrid-power-vx-brochure-en-1.pdf
grid.power V L (OPZS)2 V200 – 3480 Ahtubulargrid-power-vl-brochure-en.pdf
grid.power V L bloc (OPZS)6 & 12 V blocs50 – 300 Ahtubulargrid-power-vl-brochure-en.pdf
grid.power VM (OSP.HC)2 V125 – 3800 Ahgridgrid-power-vm-brochure-en.pdf
grid.power VH (OSP.XC)2 V130 – 4180 Ahgridgrid-power-vh-brochure-en.pdf
grid.power VM bloc (OSP.HB)6 V80 – 240 Ahgridgrid-power-vm-brochure-en.pdf
grid.power VH bloc (OGibloc)6 & 4 V23 – 345gridgrid-power-vh-brochure-en.pdf
sun.power V L (OPZS)2 V200 – 3400 Ahtubularsun-power-vl-brochure-en.pdf
sun.power V L bloc (OPZS)6 & 12 V blocs50 – 300 Ahtubularsun-power-vl-brochure-en.pdf