Celltech Logo

Lyijyakut

Lyijyakut ovat hallitseva teknologia teollisuusakuissa. Lyijyakut jaetaan venttiiliohjattuihin (VRLA) ja avoimiin, vesitettäviin (VLA) lyijyhappoakkuihin.

Suljetut Venttiiliohjatut Lyijyakut

Venttiiliohjatuille lyijyakuille on ominaista korkea suorituskyky ja energiatiheys. Akut voidaan yleensä kuljettaa ilman rajoituksia ja vaativat vähän huoltoa. Suljettuja, venttiiliohjattuja akkuja on kahta eri teknologiaa: Geeliakku ja AGM, jossa elektrolyytti on imeytetty lasikuituerottimeen.

Avoimet Lyijyakut

Avoimet akut akut ovat yleensä kestävämpiä ja niiden käyttöikä on yleensä pidempi kuin venttiiliohjatuilla akuilla. Akun ominaisuudet muodostuvat hyvin paljon positiivisen levyn rakenteen mukaan. Tyypillisiä positiivisen levyn rakenteita ovat ristikkolevy, putkilevy ja Planté (GRoE). Planté levyrakenteet voivat tarjota jopa 25 vuoden käyttöiän.

Avoimet akut voidaan varustaa myös rekombinaatiotulpilla, jolloin niiden vesitys- ja ilmanvaihdon tarve vähenee huomattavasti.

Lyijyakut johtavilta valmistajilta

Celltech toimittaa korkealaatuisia lyijyakkuja useilta maailman johtavilta valmistajilta ja itsenäisenä akkutoimittajana voimme aina tarjota sinulle asiakkaana parhaan ratkaisun.

Yli 30 vuoden ajan olemme toimittaneet akkuratkaisuja asiakkaille, joilla on korkeat vaatimukset UPS-, telekommunikaatio- ja energiateollisuudessa.

Lyijyakkujen kierrätys

Lyijyakuista voidaan kierrättää yli 99 %, mikä edistää kestävää yhteiskuntaa. Ehkä ostamasi akut sisältävät vanhempasi tai isovanhempasi käyttämää lyijyä?