Celltech Logo

Asiakas­kohtaiset akut

Vahva tekninen osaaminen valjastetaan asiakkaan käyttöön

Olemme vuosien ajan olleet johtava paristojen, akkujen ja virransyöttöratkaisujen toimittaja Suomen markkinoilla. Kokeneet myynti-insinöörimme auttavat asiakkaitamme löytämään parhaan ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Toimimme jatkuvassa tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa, jotta voimme tarjota yhä kilpailukykyisempiä tuotteita ja palveluita asiakkaillemme.

Päämiestemme pitämien tuotekoulutusten lisäksi ylläpidämme ammattitaitoamme osallistumalla alan johtaviin seminaareihin sekä messuihin ympäri maailmaa. Toimimme yhteistyössä Aalto-yliopiston ja VTT:n kanssa tutkien edustamiemme tuotteiden sopivuutta asiakkaidemme erityistarpeisiin. Yhteenlaskettuna meillä on yli 150 vuoden kokemus akuista ja paristoita. Kokemuksemme ja tiedon alan uusimmista kehitysaskeleista jaamme asiakkaillemme räätälöidyissä tuotekoulutuksissa.

Paras ratkaisu joka tarpeeseen

Hallitsemme kaikki akku- ja paristoteknologiat. Toimitamme yksittäisiä lyijy-, nikkeli- ja litiumakkuja, mutta myös kokonaisia energianvarastointiratkaisuja sisältäen akut, tasasuuntaajat, telineet ja asennuksen. Perinteisten alkaliparistojen lisäksi kauttamme saat useita erilaisia litiumparistomalleja eri käyttötarpeisiin. Valmistavalle teollisuudelle toimitamme tuotteemme massatuotantoa varten suunnitelluissa erikoispakkauksissa.

Ymmärrämme asiakkaidemme erityistarpeita ja tarjoamme avaimet käteen ratkaisuja hyödyntäen laajaa alan johtavien toimittajien verkostoamme, omaa tuotekehitysyksikköämme sekä akku- ja paristopakettituotantoamme. Vastaamme tuotteiden myynnistä, projektinhallinnasta, teknisestä tuesta sekä tarvittavista tuotetestauksista ja -hyväksynnöistä. Tarjoamme kansainvälisen kokonaisvaltaisen logistisen palvelun kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Paristojen ja akkujen elinkaaren lopussa huolehdimme kierrätyksestä ja siihen liittyvistä viranomaisvelvotteista.