Celltech Logo

Työkoneet

Edullisinta energiaa on talteen otettu energia

Akut ovat kuormitusta tasaavina energiavarastoina tulevaisuutta myös liikenteessä ja monissa työkoneissa. Sähkö- ja hybridiautoissa kehittyneellä akkutekniikalla päästään merkittävään energiansäästöön polttomoottoreihin verrattuna.

Sähkö- ja hybridikäytöissä akkutekniikalla on suuri vaikutus hyötysuhteeseen ja käyttöaikaan. Jarrutusenergian talteenotto jakeluliikenteessä tai trukin akun lataaminen kuorman laskun liike-energialla pidentävät käyttöaikaa yhdellä latauksella huomattavasti. Kaikki talteen otettu energia myös vähentää päästöjä.

Oikea akkuratkaisu sähkö- ja hybridikäytöille on kevyt ja nopeasti ladattava. Se pidentää työ- tai ajoaikaa ja energiakustannukset alenevat. Celltechin asiantuntemuksen avulla olet tulevaisuudessa jo tänään.

Työkoneiden sähköistäminen

Työkoneiden sähköistäminen etenee nopeasti. Tämän mahdollistaa litiumioni (Li-ion) -akkuteknologia. Tämä innovatiivinen akkuteknologia korvaa vähitellen perinteiset lyijyakupohjaiset järjestelmät. Laitteet, jotka aiemmin toimivat polttomoottoreilla, suunnitellaan nyt toimimaan hybridini tai täyssähköisenä.

TYökoneet Akut

Akut vaativiin olosuhteisiin

Työkoneille tarvitaan kestäviä akkuratkaisuja, jotka kestävät vaativia olosuhteita. Akkujärjestelmien on oltava suunniteltu toimimaan monenlaisissa vaativissa ympäristöissä, mukaan lukien ulko-olosuhteet, happamat olosuhteet sekä korkeat ja matalat lämpötilat. Vastatakseen tähän tarpeeseen Celltech tarjoaa modulaarisia ja edistyneitä akkujärjestelmiä, jotka on erityisesti suunniteltu toimimaan näissä vaativissa olosuhteissa. Lisäksi älykäs akunhallintajärjestelmämme voi jatkuvasti valvoa ja optimoida akkujärjestelmän parametreja, kuten State-of-health (SOH), parantamaan suorituskykyä ja pidentämään akkujärjestelmän elinkaarta.

Miksi li-ion-akkuja käytetään teollisuus­ajoneuvoissa

Yksi kriittisistä tekijöistä, jonka takia litiumakut soveltuvat hyvin teollisuusajoneuvoihin, on niiden korkea energiatiheys. Tämä johtaa pidempiin yhtäjaksoisiin käyttöaikoihin ja parempaan tehokkuuteen. Verrattuna perinteisiin lyijyakkuhin litiumakut ovat kevyempiä, pienempiä ja tehokkaampia, mikä tekee niistä ihanteellisia sovelluksiin, jotka vaativat suurta energiatiheyttä ja minimoitua painoa.
Toinen etu litiumakkujen etu on niiden ympäristöystävällisyys. Lyijyakut sisältävät lyijyä ja happoa, jotka ovat ympäristölle vaarallisia. Litiumakut ovat turvallisempia käsitellä ja hävittää elinkaarensa lopussa.

Laadukkaat akkujärjestelmät

Tunnistamme akkujen kriittisen roolin teollisuusajoneuvojen sähköistämisessä. Toimitamme korkealaatuisia akkujärjestelmiä Celltech Lifecycle -mallimme mukaisesti. Akkumme vastaavat eri toimialojen, kuten maatalouden, rakentamisen ja materiaalinkäsittelyn vaatimuksiin. Mikäli tarvitset lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.