Celltech Logo

Tukkumyynti

Celltech on ollut luotettava korkealaatuisten tukkumyyntiakkujen toimittaja jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme laajan valikoiman akkuja tehtailtamme ja maailman johtavilta valmistajilta, jotka sopivat teknisille tukkukauppiaille, teollisuusasiakkaille ja jälleenmyyjille. Tuemme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua ja  logistiikkaratkaisuja.

TUOTE­PORTFOLIOMME

Olemme ylpeitä kattavasta tuotevalikoimastamme, joka sisältää kaikki suosituimmat akkukemiat huippuvalmistajilta. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia akkuja ja paristoja, jotka vastaavat asiakkaidemme monipuolisia tarpeita. Varastostamme Espoosta löytyy muun muassa litiumioni-, lyijy- ja alkaliakkuja. Celltechin kanssa voit olla varma parhaasta laadusta kilpailukykyiseen hintaan.

PALVELUMME

Tarjoamme korkeatasoista asiakaspalvelua varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuen. Paikallinen varastomme takaavat nopeat ja tehokkaat toimitukset. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta auttaaksemme asiakkaitamme tekemään oikeat ostopäätökset. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Celltech on johtava tukkumyyntiakkujen toimittaja, joka on rakentanut maineensa laadun, luotettavuuden ja asiakastyytyväisyyden perusteella jo lähes 40 vuoden ajan. Laaja tuotevalikoimamme ja erinomainen asiakaspalvelumme erottavat meidät muista. Paikallisen varastojemme ja tehokkaan logistiikkatiimimme avulla varmistamme tilausten toimituksen ajallaan. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan tarjoamalla parasta laatua ja asiantuntevaa tukea.

Tutustu tuotevalikoimaamme.

Tukkumyynti Akut