Celltech Logo

Teollisuus­sovellukset

Tarjoamme luotettavia akkuratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet toimittamaan laadukkaita varavoima- ja UPS-akkuja sekä virransyötön ratkaisuja prosessiteollisuuden eri käyttötarkoituksiin.

Paikallis- ja UPS-akut  Luotettava varavoima kriittisille prosesseille

Teollisuuden prosessien vaatimukset ovat usein korkeita, ja siksi tarjoamme akkuratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmatkin laatu- ja suorituskykyvaatimukset. Paikallis- ja UPS-akut ovat olennainen osa teollisia järjestelmiä, ja niiden avulla varmistetaan keskeytymätön virransyöttö kriittisille prosesseille. Olipa kyseessä sitten tietoliikenneverkkojen varavoimajärjestelmä tai teollisuusautomaation suojaus, meillä on ratkaisu, joka vastaa tarpeitasi.

Virransyötön ratkaisut –  energiatehokkuus ja luotettavuus

Tarjoamme myös virransyötön ratkaisuja, jotka optimoivat energiatehokkuutta ja varmistavat luotettavan sähkönsyötön teollisuuden laitteisiin ja järjestelmiin. Näiden ratkaisujen avulla voitte minimoida häiriöitä tuotannossa ja varmistaa toimintanne jatkuvuuden.

Varavoima-akut – Kriittinen osa varautumisessa sähkönsyötön häiriöihin

Varavoima-akut ovat kriittinen osa varautumisessa tilanteisiin, joissa normaali sähkösyöttö katkeaa tai ei täytä muutoin laatuvaatimuksia.  Tarjoamme laajan valikoiman virransyöttöratkaisuja ja varavoima-akkuja, jotka on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja tarjoamaan luotettavan virtalähteen hätätilanteisiin.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin autamme löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan akkuratkaisun. Celltech Oy on luotettava kumppani teollisuuden energiatehokkuuden ja jatkuvuuden varmistamisessa.

Lue lisää ratkaisuistamme:

Varmennusakut (UPS)
Virransyöttö
Varavoima-akut

Akut Teollisuuslaitteet