Celltech Logo

Rautatiet ja kuljetusala

Energialähteitä vastuulliselle kuljetusalalle

Celltechillä ymmärrämme kestävän kehityksen merkityksen kuljetusalalla ja sen, mikä rooli akuilla ja virransyötöllä on tämän tavoitteen saavuttamisessa. Akkuteknologian asiantuntijoina tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia akkujärjestelmiä, jotka vastaavat erilaisten liikennevälineiden, kuten kuorma-autojen, raitiovaunujen, veneiden ja junien, erityistarpeita.

Edistykselliset akkuratkaisut tämän päivän kulkuvälineille

Akkuratkaisumme on suunniteltu täyttämään nykyaikaisten sähköistettyjen ajoneuvojen vaativat suorituskykyvaatimukset. Akkumme on suunniteltu tarjoamaan nopea lataus, toiminnallinen turvallisuus, pitkä käyttöikä ja alhaiset kokonaiskustannukset, mikä tekee niistä ihanteellisia erilaisiin liikennesovelluksiin. 

Ota yhteyttä

Jos etsit luotettavia ja korkealaatuisia akkuja ja virransyöttölaitteita kulkuvälineillesi, Celltech on sinulle oikea valinta. Asiantuntijatiimimme on aina valmis auttamaan sinua löytämään täydellisen ratkaisun erityisvaatimuksiisi. Ota meihin yhteyttä tänään, niin kerromme lisää akku- ja virransyöttölaitteistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua rakentamaan kestävää liiketoimintaa nopeasti kasvavilla globaaleilla markkinoilla.

Rautatie Ja Kuljetusala Akut

Akut Rautatiealalle

Jos olet kiinnostunut akkuteknologian viimeisimmistä kehitysaskeleista rautatiealalla, olet tullut oikeaan paikkaan. Celltech on yritys, joka on tarjonnut innovatiivisia ja luotettavia akkuratkaisuja erilaisiin rautatiesovelluksiin yli 20 vuoden ajan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle joitakin akkujen käytön hyötyjä ja haasteita rautatiealalla, sekä erilaisista akuista, joita tarjoamme, kuten Ni-Cd, sinkki-ilma, lyijy-happo ja Li-ion. Opit myös, miten akut voivat auttaa rautatiealaa saavuttamaan vihreämmän ja kestävämmän tulevaisuuden mahdollistamalla hybridin ja sähköisen vetovoiman, energian talteenoton ja suorituskyvyn parantamisen.

Lue lisää ratkaisuistamme rautatietoimialalle.