Celltech Logo

Meriteollisuus

ASIANTUNTEMUSTA MERITEOLLISUUDEN AKKURATKAISUISSA

Celltechillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus akkuratkaisujen tarjoamisesta meriteollisuudelle. Olemme luotettu kumppani tällä nopeasti kehittyvässä alalla. Ymmärrämme toimialan haasteet, kuten tiukentuvat ympäristömääräykset ja vaativat käyttöolosuhteet. Akku- ja paristoratkaisumme ovat pitkäikäisiä. Ne on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme rakentamaan kestävää liiketoimintaa muuttuvilla markkinoilla.

AKKUJÄRJESTELMÄN OPTIMOINTI MAKSIMAALISEN KÄYTTÖIÄN SAAVUTTAMISEKSI

Paristojen ja akkujen on kestettävä merellä useita vuosia käytössä ja pystyttävä sietämään meriympäristön kovia ja vaativia olosuhteita. Valitsemalla oikean kemian ja optimoimalla akkujärjestelmän suunnittelun voimme saavuttaa maksimaalisen käyttöiän ja luotettavan toiminnan korkealla tehokkuudella ja alhaisilla huoltokustannuksilla. Laajasta valikoimastamme löytyy erityistarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Kehitämme ja valmistamme myös asiakaskohtaisia ratkaisuja omissa tehtaissamme.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää kokemuksestamme meriteollisuuden energianvarastoinnissa ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Meriteollisuus Akut