Celltech Logo

Akkuenergiavarastot energiasektorille

Uusiutuvan energian energiavarastot

Celltech tarjoaa kattavan valikoiman akkuenergiavarastoja energiasektorille, erityisesti tuuli-, aurinko- ja vesivoimalaitoksiin. Näiden akkuvarastojen avulla mahdollistamme sähköverkon tasapainon ylläpidon ja osallistumisen aktiiviseen sähkön myyntiin.

Toimittamalla luotettavia ja kestäviä akkuenergiavarastoja varmistamme, että sähköntuotanto ja -jakelu pysyvät vakaana myös mahdollisissa häiriötilanteissa.

UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä

Celltech tarjoaa laajan valikoiman UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä energiainfrastruktuurin eri alueille. Asiakkaidemme käytössä on kokonaisvaltainen järjestelmäosaamisemme, jonka avulla he voivat hankkia korkealaatuiset ja luotettavasti toimivat järjestelmät ja akustot yhdestä paikasta.

Mitoitus ja suunnittelu asiakkaan tarpeiden mukaan

Suunnittelutiimimme kartoittaa kunkin kohteen tarpeet ja mitoittaa järjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaan odotukset tehokkaasti ja luotettavasti.

Asennus- ja huoltopalvelut

Tarjoamme myös kattavat asennus- ja huoltopalvelut varmistaaksemme, että akkuenergiavarastot toimivat optimaalisesti koko niiden elinkaaren ajan. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja liiketoiminnan jatkuvuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Ota yhteyttä jo tänään ja keskustellaan siitä, miten voimme tukea sinun energiasektorin tarpeitasi!

Tutustu tarjontaamme:
Paikallisakut
UPS laitteet
Virransyöttöjärjestelmät
Energiavarastot

Energia