A part of Celltech Group

Turvallisuus ja hälytinlaitteet

Turvallisuudesta tinkimättä

Erikoiskäyttöön suunnitellut laitteet asettavat usein erityisvaatimuksia myös laitteessa oleville akuille tai paristoille. Laaja käyttölämpötila-alue, hyvä varastointikestävyys, korkea käyttöturvallisuus ja pitkä elinikä ovat usein kriittisiä ominaisuuksia turva-alan tuotteissa.

Olemme vuosien aikana suunnitelleet ja valmistaneet useita erilaisia akku- ja paristoratkaisuja koviin käyttöolosuhteisiin. Celltechin vuosikymmenien kokemus yhdistettynä eri kennovalmistajien erityisosaamiseen takaa, että pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun vaativimpiinkin käyttökohteisiin.

Tarvittaessa varmistamme mittauksin, että vaaditut arvot pitävät ja että akkuratkaisu täyttää kaikki käytön asettamat vaatimukset. Teemme myös elinkaaritestausta tuotesuunnitteluvaiheessa tehtyjen laskelmien tueksi.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.