A part of Celltech Group

Terveydenhuolto

Kun varmuus ratkaisee

Terveydenhuollon laitteissa akun luotettava toiminta on äärimmäisen kriittistä. Pieni itsepurkautuvuus, suuri kapasiteetti, keveys, laaja käyttölämpötila-alue ja turvallisuus ovat avainominaisuuksia lääketieteellisiin laitteisiin tarkoitetuille akuille ja paristoille.

Tuotteemme täyttävät viranomaismääräykset ja tarvittaessa ne vielä testataan. Pystymme testaamaan kaikkia käytössä olevia akkuja ja paristotyyppejä. Akkutestaus on kiinteä osa omaa laadunvalvontaamme, mutta tarvittaessa testaamme akkuja myös asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan. Lääketieteelliseen käyttöön hoito- ja tutkimuslaitteisiin tarjoamme luonnollisesti medical-hyväksyttyjä tuotteita.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Sähkö- ja televerkot

Toimitamme UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä ja energiavarastoja infrastruktuurin eri alueille kuten energian tuotanto- ja jakeluyhtiöille, teollisuuteen, teleyrityksille, rautateille.