A part of Celltech Group

Sähkö- ja televerkot

Katkeamatonta virransyöttöä

Olemme kasvaneet merkittäväksi akustojen sekä virransyöttö- ja invertterijärjestelmien toimittajaksi tele- ja kommunikaatioalan toimijoille. Toimitamme UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä ja energiavarastoja infrastruktuurin eri alueille kuten energian tuotanto- ja jakeluyhtiöille, teollisuuteen, teleyrityksille, rautateille.

Kokonaisvaltainen järjestelmäosaamisemme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia korkealaatuiset ja luotettavasti toimivat järjestelmät ja akustot kerralla, yhdestä paikasta. Mitoitamme ja suunnittelemme järjestelmät kunkin kohteen ja tarpeen mukaan. Tarjoamme myös asennus- ja huoltopalvelut.

Varavoimaratkaisussa olennaista on käyttötarkoitus ja -olosuhteet. Celltechin energiakontti tasaa kalliita kulutuspiikkejä ja pitää isonkin järjestelmän käynnissä katkojen aikana (kapasiteetit 60 MWh asti). Kontti on ympäristöystävällinen vaihtoehto aggregaatille myös tuulivoiman tasaamisessa. Kontit suunnitellaan ja rakennetaan aina asiakkaan määritysten mukaan ja yhteensopiviksi nykyjärjestelmiin. Ne toimivat joko verkkovirtaan kytkettyinä tai täysin autonomisina luotettavasti pitkiä aikoja ilman huoltoa.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.