A part of Celltech Group

Muut toimialat

Kysymys on siitä mitä te tarvitsette

Suhtaudumme jokaiseen akku- ja paristoratkaisuun vakavasti. Sen lisäksi, että tunnemme alan tarjonnan, haluamme perehtyä myös asiakkaan tuotteen käyttötarkoitukseen ja -olosuhteisiin: tarvitaanko mahdollisimman edullinen vai tehokas ja kestävä ratkaisu. Näin voimme valita yhdessä kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Maailmanlaajuinen kumppaniverkostomme tarkoittaa, että käytettävissämme on kaikkien merkittävien valmistajien osaaminen sekä uusin akku- ja paristoteknologia. Tunnemme perusteellisesti alan tuotteet vahvuuksineen, heikkouksineen ja soveltuvuuksineen.

Se case

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Sähkö- ja televerkot

Toimitamme UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä ja energiavarastoja infrastruktuurin eri alueille kuten energian tuotanto- ja jakeluyhtiöille, teollisuuteen, teleyrityksille, rautateille.