A part of Celltech Group

Valmistava teollisuus

Akut kaikkialta maailmasta kaikkialle maailmaan

Valmistavalla teollisuudella on täysin omat vaatimuksensa akku- ja paristopakkauksille. Tarjoamme useita erilaisiin tuotantotapoihin suunniteltuja pakkaustyyppejä, jotka mahdollistavat nopean, joustavan ja kustannuksia säästävän valmistuksen. On kaikkien – eikä vähiten ympäristön – etu välttää turhaa pakkaamista ja purkamista tuotannon eri vaiheissa. Tarvittaessa suunnittelemme myös tuotekohtaiset, täsmälleen asiakkaan prosessiin optimoidut pakkaukset.

Maailmanlaajuinen kumppaniverkostomme tarkoittaa, että käytettävissämme on kaikkien merkittävien valmistajien osaaminen sekä uusin akku- ja paristotekniikka. Tunnemme perusteellisesti alan tuotteet vahvuuksineen, heikkouksineen ja soveltuvuuksineen, ja tarvittaessa varmistamme mittauksin, että ilmoitetut arvot pitävät.

Autamme mielellämme asiakkaitamme eteenpäin ja olemme mukana mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Onnistumisen todennäköisyyttä parantaa, kun akkuratkaisua päästään kehittämään jo suunnitteluvaiheessa.

Akkua ei tarvitse keksiä joka kerta uudestaan. Käytä Celltechin kokemusta hyväksi, se nopeuttaa tuotekehitystä ja tuotteen markkinoille saattamista.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.