A part of Celltech Group

Ajoneuvot ja työkoneet

Edullisinta energiaa on talteen otettu energia

Akut ovat kuormitusta tasaavina energiavarastoina tulevaisuutta myös liikenteessä ja monissa työkoneissa. Sähkö- ja hybridiautoissa kehittyneellä akkutekniikalla päästään merkittävään energiansäästöön polttomoottoreihin verrattuna.

Sähkö- ja hybridikäytöissä akkutekniikalla on suuri vaikutus hyötysuhteeseen ja käyttöaikaan. Jarrutusenergian talteenotto jakeluliikenteessä tai trukin akun lataaminen kuorman laskun liike-energialla pidentävät käyttöaikaa yhdellä latauksella huomattavasti. Kaikki talteen otettu energia myös vähentää päästöjä.

Oikea akkuratkaisu sähkö- ja hybridikäytöille on kevyt ja nopeasti ladattava. Se pidentää työ- tai ajoaikaa ja energiakustannukset alenevat. Celltechin asiantuntemuksen avulla olet tulevaisuudessa jo tänään.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.