A part of Celltech Group

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Kokeneet myynti-insinöörimme auttavat löytämään parhaimman ratkaisun tarpeisiinne. Toimimme jatkuvassa tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa, jotta voimme tarjota yhä kilpailukykyisempiä tuotteita ja palveluita asiakkaillemme.

Laitevalmistajat

Suunnittelemme ja toimitamme akkuratkaisuja – olipa kyseessä sitten satojen, tuhansien tai miljoonien kappaleiden valmistus.

Terveydenhuolto

Toimitamme luotettavia ja turvallisia akkuja ja varaenergialähteitä lääketieteellisiin sovelluksiin, joiden toiminta on ei saa olla epävarmaa.

Muut toimialat

Ammattitaitomme ja laajan tuotevalikoiman avulla, voimme valita kuhunkin tarkoitukseen kilpailukykyisimmän tekniikan ja tuotteen.

Sähkö- ja televerkot

Toimitamme UPS- ja paikallisakustoja sekä virransyöttöjärjestelmiä ja energiavarastoja infrastruktuurin eri alueille kuten energian tuotanto- ja jakeluyhtiöille, teollisuuteen, teleyrityksille, rautateille.

Turvallisuus ja hälytinlaitteet

Erilaisten valvontajärjestelmien ja hälytinlaitteiden akku- ja paristoratkaisuissa pitää ottaa huomioon erilaisia käytön haasteita, kuten vaihtelevat sääolosuhteet tai koko.

Ajoneuvot ja työkoneet

Sähkö- ja hybridiautoissa kehittyneellä akkutekniikalla säästetään huomattavasti energiaa. Tarjoamme viimeisintä teknologiaa, jonka avulla ajoneuvo saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn.

Valmistava teollisuus

Valmistavalla teollisuudessa on omat erikoistarpeensa. Tarjoamme useita erilaisiin tuotantotapoihin soveltuvia ratkaisuja, jotta lopputuotteen valmistus olisi mahdollisimman kustannustehokasta.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Toimitamme yksittäisiä lyijy-, nikkeli- ja litiumakkuja, mutta myös kokonaisia energianvarastointiratkaisuja sisältäen akut, tasasuuntaajat, telineet ja asennuksen.