A part of Celltech Group

Virransyöttöratkaisut

Celltech on merkittävä akustojen sekä virransyöttö- ja invertterijärjestelmien toimittaja teollisuuteen ja telekommunikaatioalan toimijoille. Toimitamme korkealaatuiset ja luotettavat järjestelmät ja akustot yhdellä kertaa.

Toimitamme myös akut, niin tavalliset, IP-luokitellut kuin medical-hyväksytytkin – käyttötarkoituksen mukaan, esimerkiksi sähköpyörätuoleihin, veneisiin, siivouskoneisiin ja hälytysjärjestelmiin.

Benning tarjoaa tehokkaat DC-järjestelmät, tasasuuntaajat, invertterit ja DC-DC-muuntimet teollisuuden käyttöön. Celltech Oy toimii Benningin virallisena maahantuojana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme nopeat toimitukset, toimivan varaosa- ja huoltopalvelun sekä asiakaskohtaiset räätälöidyt järjestelmäratkaisut.

Lue lisää Benningin tuotteista www.benning.de

Katso myös esitteet alta.

Benning 2
Benning ADC
Benning 3
CE+T

CE+T on johtava modulaaristen invertteriratkaisujen toimittaja maailmanlaajuisesti. CE+T kehittää ja markkinoi modulaarisia invertterijärjestelmiä, joilla voidaan syöttää kriittisiä AC-kuormia ja turvata niiden toiminta myös sähkökatkosten aikana. Tyypillisiä kohteita ovat tietoliikenne-, teollisuuskäytöt sekä uusiutuvien energian tuotantomuodot kuten tuuli- ja aurinkoenergia. Varmistamme yrityksesi sähkönsaannin puhtauden ja jatkuvuuden tarjoamalle modulaarisia, erittäin tehokkaita AC- ja DC-ratkaisuja.

Modulaarisilla järjestelmillä laajennat järjestelmääsi helposti tarpeen vaatiessa ja suoritat huoltotoimenpiteet turvallisesti. CE+T invertterijärjestelmät on suunniteltu 19” ja 23” laitetelineisiin sopiviksi, joten niiden asentaminen jo olemassa oleviin järjestelmiin käy helposti.

Celltech on osa CE+T -tuotteiden Preferred partner -ohjelmaa.

Vertiv

Vertiv 48 VDC -voimalaitteet edustavat alan edistyneintä teknologiaa. Tehokkaat korkealla hyötysuhteella toimivat moduulit ja järjestelemät sekä ainutlaatuinen ILM-järjestelmä (Intelligent Load Management) tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden telecom-aseman tehokkaaseen virransyöttöön.

Celltech tarjoaa tuotekoulutuksen, varaosahuollon ja käyttöönoton tarvittaessa.