A part of Celltech Group

Energiavarastot

Tarjoamme energiavarastoratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Energiavarastoja käytetään yleisesti energian säilömiseen myöhempää käyttöä tai häiriötilanteita varten. Energiantuotantolaitoksissa ja muissa kohteissa, joissa jatkuva virransaanti on kriittisen tärkeää, energiavarastot ovat välttämättömiä. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan, mutta myös maailman johtavien valmistajien vakiotuotteita.

Energiavarastot uusiutuvan energian tuotannossa

Akkuteknologiaa hyödyntävät energiavarastojärjestelmät ovat tärkeä osa älykkäitä ja hajautettuja energiainfrastruktuureja. Akkuvarastoista on tullut olennainen osa uusiutuvan energian tuotepalettia. Koska sähköjärjestelmämme tulee koko ajan olla tuotannon ja kulutuksen suhteen tasapainossa, sähkön varastointia tarvitaan tukemaan lisääntyvää ja luonteeltaan vaihtelevaa uusiutuvan energian tuotantoa.

Akkuvarastojen käyttökohteet ja hyödyt

Esimerkkejä akkuvarastojen käyttötarkoituksista ovat oman tuotannon ja kulutuksen tasapainotus lyhyellä aikavälillä, varavoima, apu verkon toiminnan palauttamisessa häiriötilanteiden jälkeen, pitkän aikavälin varastointi, verkkoinvestointien optimointi ja verkon taajuussäätö. Yleistyvää onkin, että akkuvarastoa käytetään samaan aikaan useaan eri toimintoon.

Räätälöidyt energiavarastoratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan

Toimitamme vakio- tai räätälöitäviä ratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin teho- tai energiapainotteisiin varastoihin. Olemme toimittajariippumaton ja suunnittelemme energiavarastot yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Järjestelmät toimitetaan tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, ja asiantunteva huoltopalvelu huolehtii järjestelmän ylläpidosta.

Lataa täältä Celltech energiavarastoesite

Energiavarastot Sisätiloihin Celltech

Energiavarastot sisätiloihin

Energiavarastot Ulkotiloihin Celltech

Energiavarastot ulkotiloihin