Celltech Logo

Tuotanto

Huippuluokan tuotanto­laitokset ja auditoinnit

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme toimittamaan korkealaatuisia tuotteita joko omista tehtaistamme tai muilta maailman johtavilta akkutoimittajilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Toimittajillamme on huippuluokan tuotantolaitokset, joita auditoimme säännöllisesti varmistaaksemme, että ne täyttävät tiukat vaatimuksemme.

Asiantuntemus akku­tuotannossa ja edistyneissä teknologiassa

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Saksassa, Bulgariassa ja Kiinassa. Tuotantolaitoksemme on suunniteltu käsittelemään erikokoisia ja monimutkaisiakin projekteja.
Nämä skaalautuvat laitokset mahdollistavat meille projektien hallinnan saumattomasti, konseptoinnista massatuotantoon ja maailmanlaajuiseen toimitukseen. Tuotantomme soveltuu niin akkupakettien massatuotantoon, kuin järeiden teollisuusakkujen sarjatuotantoonkin. Tuotantolaitoksemme käyttävät huipputeknologiaa, kuten laser-, ja ultraäänihitsausta.

Tiukka laadunvarmistus

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme sataprosenttista tietokoneistettua lopputarkastus-menetelmää. Tämä huolellinen prosessi varmistaa, että jokainen tuotantolaitoksiltamme lähtevä akku täyttää sille asetetut laatu- ja suorituskykyvaatimukset.

ISO- ja EcoVadis-sertifioidut toiminnot

Tuotantolaitoksillamme on ISO9001, ISO45001, ISO 13485 ja ISO14001 -sertifikaatit, todisteena sitoutumisestamme laatuun, työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen, lääketeollisuuden laitteiden vaatimuksiin ja ympäristöjohtamiseen. Lisäksi tehtaamme Suomessa ja Saksassa ovat ylpeitä EcoVadis-sertifikaateistaan, jotka ovat osoitus toimintamme vastuullisuudesta.