Celltech Logo

Logistiikka

Huolellisesti suunniteltu pakkaus

Akuilla on erityiset pakkausvaatimukset. Tarjoamme useita eri tarpeisiin suunniteltuja pakkaustyyppejä, jotka mahdollistavat nopean ja joustavan toiminnan. On kaikkien – eikä vähiten ympäristön – etujen mukaista välttää tarpeetonta pakkaamista ja purkamista tuotannon eri vaiheissa. Suunnittelemme tarvittaessa myös tuotekohtaisia pakkauksia, jotka on optimoitu juuri asiakkaan prosessiin.

Sertifioitu logistiikka ja monipuoliset logistiikkapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme maailmanlaajuista IATA DG -sertifioitua logistiikkaa. Tarvittaessa voimme järjestää uudelleen pakkaamisen ja dokumentoinnin. Pystymme myös järjestämään puskurivarastopalvelut inventointimenettelyillä ja ERP-järjestelmäintegraatiolla. Suoritamme kuljetuksemme FIFO-periaatteiden mukaisesti.
Akkujen kuljetuksen lisäksi teemme myös varaosatoimituksia. Kaikissa kuljetuksissa noudatamme luonnollisesti tarkasti kaikkia akkukuljetusmääräyksiä.

Paikallisvarasto mahdollistaa nopeat ja tehokkaat toimitukset

Toimitilojemme yhteydessä on moderni varastotila, joka on täysin omassa hallinnassamme. Moderni varastokonseptimme tehostaa toimintaa ja varmistaa hyvän asiakaspalvelun. Paikallisen varastomme ansiosta, pystymme tarjoamaan nopeat toimitusajat ja hyvän varastohallinnan.