Celltech Logo

Kyvykkyytemme

Me Celltechillä mahdollistamme positiivisen kehityksen innovatiivisilla akkuratkaisuillamme, joissa huomioidaan omistamisen kokonaiskustannukset sekä  kestävyys läpi koko arvoketjun. Lähestymistapamme perustuu läpinäkyvyyteen, joustavuuteen ja turvallisuuteen samalla kun vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin koko kumppanuuden ajan.

Celltech Lifecycle huomioi muutostarpeet

Ymmärrämme, että tarpeet ja säädökset muuttuvat, joten suunnittelemme ja kehitämme akku- ja virransyöttöratkaisujamme aina pitkällä tähtäimellä. Määrittelemällä ja arvioimalla ratkaisun vaatimukset huolellisesti varmistamme, että valitulla ratkaisulla tulee olemaan pitkä käyttöikä muuttuvassa maailmassa.

Video, jossa avataan Celltech Lifecycle -toimintamalliamme

Celltech Lifecycle edistämässä kiertotaloutta

Kestävä kehitys on toimintamme ytimessä. Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ottaen huomioon niiden ympäristövaikutukset. Lisäksi huomioimme koko akkuratkaisun elinkaaren ja tavoittelemme kiertotalousratkaisuja, jotka voidaan uudelleenkäyttää tai kierrättää niiden ensimmäisen käyttöiän jälkeen.

Prioriteettinä turvallisuus

Uskomme läpinäkyvyyteen kaikkien projektien osapuolten kesken. Turvallisuus on meille ensisijainen prioriteetti, ja varmistamme, että ratkaisumme ovat turvallisia asiakkaillemme ja asiakkaittemme tuotteiden loppukäyttäjille.

Asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan asiakkaitamme turvallisuusasioissa. Tarjoamme asiakkaittemme tarvitsemat sertifioinnint ja todistukset. Temme myös kattavaa testausta. Omat tehtaamme ja vahvat kumppanuudet luotettavien toimittajien kanssa mahdollistavat meille tarvittavien palvelujen tarjoamisen.

Celltech Lifecycle

Celltechin tapa toimia

Kun akkuratkaisu saavuttaa ensimmäisen käyttöikänsä lopun, me autamme toisen elämän sovelluksissa ja kierrätyksessä, varmistaen että minimoimme ympäristövaikutuksemme ja vähennämme jätettä.

Celltech Lifecycle on “Celltechin tapa tehdä asioita”. Huomioimme aina ratkaisun koko elinkaaren, ja tarjoamme innovatiivisia, kestäviä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita samalla kun minimoimme niiden ympäristövaikutuksen.