Celltech Logo

Meistä

Celltech – Suomessa jo yli 30 vuotta

Celltech on yksi Suomen johtavista akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittajista. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus alalta sekä monipuoliset taidot ratkaista asiakkaiden tarpeita.

Olemme osa kansainvälistä Celltech Groupia.

Celltechin tarina

Celltechin juuret ulottuvat vuodelle 1989. Insinööri Matti Öhman perusti Insmat Oy:n Hannu Hietalan kanssa huomattuaan, että markkinoilla oli kysyntää erilaisille akkupaketeille. Toiminta laajeni samalla, kun matkapuhelimet alkoivat yleistyä 1990-luvulla. Tällöin valikoimaan tuli myös matkapuhelinakut ja tarvikkeet.

Yli 30 vuoden aikana halu kehittyä alalla on kantanut pienestä lokaalista yrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on nyt toimipisteet Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Kiinassa. Asiakkaitamme on Pohjoismaiden lisäksi ympäri maailmaa.

Tänä päivänä olemme Addtech Ab:n omistuksessa, joka listattu Tukholman pörssiin. Addtech on toiminut alalla yli sadan vuoden ajan ja sen tuki tarjoaa Celltechille laajennetun tuotantokapasiteetin ja partnerit Suomen lisäksi Saksassa, Bulgariassa ja Kiinassa. Yhdessä sisaryritystemme kanssa olemme selkeästi alan johtava sekä suurin toimija Pohjoismaissa.

Celltech Oy Espoo
Celltech Historia

Historiaa

1989 perustettiin Insmat Oy Helsingissä
1998 Insmat Oy:n ostaa pörssiyhtiö Bergman&Beving Ab
2001 Addtech Ab eriytyy Bergman&Beving -konsernista
2006 Insmat Oy ostaa Akkuvoima Oy:n liiketoiminnan
2007 Insmat Oy:stä eriytetään teollisuusosasto ja 1.4 syntyy Insmat Akkuvoima Oy
2009 nimi lyhennetään Akkuvoima Oy:ksi
2010 Addtech Ab ostaa Hansabattery Oy:n
2013 Hansabattery osaksi Akkuvoimaa
2014 nimi yhtenäistetään Pohjoismaisten sisaryritysten kanssa ja nimeksi tulee Celltech
2018 Celltechin toimisto muuttaa Helsingin Pitäjänmäeltä Espoon Sinimäkeen
2024 Uusi toimisto ja varasto Espoon Koskelossa

Kilpailukykyiset ratkaisut

Olemme erikoistuneet akkuratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa akut aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin ja laajoihin virransyöttöjärjestelmiin.

Meillä on laaja, vuosien varrella luotu kumppanuusverkosto. Valitsemamme kumppanit edustavat sekä tuotantonsa että tuotteidensa osalta alansa parasta teknistä osaamista. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia, laadukkaita ja kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuita tehokasta logistiikkaa hyödyntäen.

Päämarkkina-alueitamme ovat Pohjoismaiden lisäksi Baltian maat. Organisaatioomme Suomessa kuuluu 19 työntekijää ja myyntitoimistomme sijaitsee Espoon Koskelossa.

Meille on tärkeää luoda hyvä ja pitkäkestoinen suhde niin asiakkaidemme kuin päämiestemmekin kanssa. Uskomme, että näillä periaatteilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Kilpailukykyiset Ratkaisut

Celltech Oy – Suomessa

Omistaja: Addtech AB
Perustettu: 1989
Henkilöstön määrä: 19 (2024)
Sertifioinnit: ISO 9001

Me luomme arvoa

Addtech on ruotsalainen pörssinoteerattu teknisen kaupan alan konserni. Se muodostuu noin 140 itsenäisestä yhtiöstä, jotka myyvät korkeateknologisia tuotteita ja ratkaisuja ennen kaikkea valmistavan teollisuuden ja infrastruktuuriteollisuuden tarpeisiin noin 20 maassa. Addtech luo optimaaliset edellytykset tytäryhtiöidensä kannattavuudelle ja kasvulle.