A part of Celltech Group

Celltechin arvot

Celltechin arvot ovat tärkeä osa jokapäiväistä arkeamme

Toimimme joka päivä arvojemme mukaisesti

Päivittäistä työtämme – niin yhtiömme sisäistä kuin asiakkaan ja meidän välistä yhteistyötäkin – ohjaa neljä perusarvoa. Arvomme inspiroivat meitä ja auttavat saavuttamaan visiomme ja päämäärämme yhteen hiileen puhaltaen.

Celltech_people_900x800

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ympäristöön, henkilöstöön ja työn sisältöömme liittyvissä asioissa. Pidämme sen mitä lupaamme. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme menestyminen on päämäärämme. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa ylittääksemme tarjoamillamme ratkaisuilla heidän odotuksensa. Olemme luotettava yhteistyökumppani toimittamiemme tuotteiden ja palvelujen koko elinkaaren ajan.

Yrittäjähenkisyys

Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat entistä paremmin. Ennakoimme tulevat muutokset ja sopeudumme niihin etsien jatkuvasti järkevämpiä työtapoja ja ollen aina avoimia uusille ideoille. Vahvuuksiamme ovat uusien ideoiden nopea ja hallittu toteuttaminen, sekä palava halu pyrkiä asiakasta tyydyttävään ratkaisuun. Emme pelkää uusia haasteita ja olemme ylpeitä yrittäjähenkisestä asenteestamme.

Yhdessä tekeminen

Vain yhdessä työskentelemällä voimme kehittyä ja onnistua. Kannustamme jokaista jakamaan avoimesti ideansa ja tietonsa muiden kanssa. Luotamme ja kunnioitamme toinen toistamme, sekä annamme ja saamme tunnustusta hyvistä suorituksista.

Celltech values