A part of Celltech Group
Kiitos Energia2018-messuista

Käynti Tampereella Energia-messuilla osoitti, että erilaisille akku- ja energiavarastoratkaisuille on paljon kysyntää teollisuudessa sekä teknologiakehityksessä. Karelian Ammattikorkeakoulun, JIS Automation ja Tiggerin kanssa yhdessä kehitetty siirrettävä energiavarasto herätti innostuneita kysymyksiä, samoin merikontin kokoinen Saftin energiavarasto hämmästytti monia. Meillä oli myös ilo esitellä uuden päämiehemme Benningin voilaitteita sekä koko joukko muita energiatehokkaita ratkaisujamme. Messuilla kävimme monta mielenkiintoisia keskusteluita alan ammattilaisten kanssa – suuri kiitos kaikille vieraillemme!

Monet huomasivat osastollamme myös akvaarion, jossa uiskenteli Celltechin oma taistelukala Taisto. Taisto vartioi ansiokkaasti Suunto 9 -urheilukelloa. GPS-multisport-kellon tehokkaan akun ansiosta, voidaan harjoittelua seurata jopa 120 tuntia ja vaikka 100 metrin syvyydessä. Vankka Suunto 9 on tehty pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extremeseikkailuihin.

Messujen jälkeen arvoimme Taiston vartioiman urheilukellon kaikkien messuvieraidemme kesken. Onnetar suosi tällä kertaa Ville Erkkilää (VTT). Onnittelut Villelle ja nähdään taas seuraavilla messuilla!

 

 

Relaterade nyheter

 

Fredag 08 Jan

CT-Leader lyijyakkujen ulkoasu muuttuu kevään 2018 aikana

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Benningin virransyöttölaitteet mukana Verkosto 2019 -messuilla

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Urheilukello arvottu – voittaja Timo Niemi

Uncategorized