A part of Celltech Group

Celltech on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti

Celltech on Suomen johtavia akku-, paristo- ja virransyöttöratkaisujen toimittajia ja olemme toimineet alalla yli 25 vuotta. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä kokemus alalta sekä monipuoliset taidot ratkaista asiakkaiden toiveita.

Arvioimme jatkuvasti toimintaamme ja kehitämme asiakkaillemme yhä parempia tuotteita ja palveluita. Osana tätä toimintatapaa Celltech Oy:lle myönnettiin 18.12.2015 ISO 9001:2008 laatusertifikaatti. Sertifikaatti osoittaa, että laatujohtamisjärjestelmä on sertifioitu parhaiden käytäntöjen ja standardien mukaisesti.

Oman toimintamme lisäksi valvomme, että valitsemamme yhteistyökumppanit toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Lue lisää Celltechin tavasta tehdä vastuullista liiketoimintaa.

Relaterade nyheter

 

Fredag 08 Jan

Team Rynkeby – God Morgon keräsi jälleen rahaa syövän vastaiseen taisteluun

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Muuttotiedote

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Benningin virransyöttölaitteet mukana Verkosto 2019 -messuilla

Uncategorized