A part of Celltech Group

IATA kuljetusmääräykset

Kokonaisvaltaisten akku- ja paristoratkaisujen toimittajana Celltech toimii aktiivisesti saadakseen ajantasaista tietoa kaikista uusista akkuja ja paristoja koskevista säännöksistä sekä kaavailluista muutoksista jo voimassa oleviin säännöksiin.

Pyydämmekin asiakkaitamme ystävällisesti kiinnittämään huomiota lokakuussa 2015 pidetyn ICAO DGP/25 -kokouksen muutosehdotuksiin, jotka koskevat litium-akkujen ja -paristojen ilmakuljetussääntöjä vuonna 2016. Lisätietoja muutoksista löydät täältä (pdf).

Celltech ja valitsemamme yhteistyökumppanit seuraavat ja noudattavat kulloinkin voimassaolevia sääntöjä sekä määräyksiä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa ja olemme käynnistäneet toimenpiteet toimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että tulevia, entistä tiukempia vaatimuksia litiumien ilmakuljetusten osalta tullaan noudattamaan täsmällisesti.

Ehdotettujen muutosten voimaantulopäivä on alustavasti määritelty huhtikuulle 2016. Niiden laajuus ja soveltaminen käytännön tasolle saattaa vaikuttaa lopulliseen siirtymäaikaan. Päätökset tehdään tammikuun lopussa 2016. Seuraamme tilannetta ja tulemme tekemään kaikki asianmukaiset toimenpiteet uusien kuljetussääntöjen astuessa voimaan.

Pyydämme huomioimaan, että kyseiset muutokset koskevat ainoastaan ilmakuljetuksia eivätkä vaikuta maantie-, rautatie- ja merikuljetuksiin.

Relaterade nyheter

 

Fredag 08 Jan

Rauhallista joulun aikaa!

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Saft batteries pass the test of time for Finland’s double-decker passenger trains

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Nähdään Energia 2018-messuilla!

Uncategorized